Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kemal34 / Kasa 5K Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sseyhan

Egemenlik verilmez, alınır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,647
5,722
113
Atamızi sever sayarım dost. Ama bizim ülkede, değerlere verilen önem kadar kimse davranışına dikkat etmiyor. Velhasıl adam her türlü naneyi yer ama ideolojik, dini, milli konularda her ahkami keser.
Atamız ayrı o durum. Forumda resmini kullanıp atam dedirtenler için demiştim. Teşbih de hataa olmaz hocam. Yanlış anlaşılma olmasın:)

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,851
17,902
113
Atamız ayrı o durum. Forumda resmini kullanıp atam dedirtenler için demiştim. Teşbih de hataa olmaz hocam. Yanlış anlaşılma olmasın:)
Anladım dost lafım meclisten dışarıydi zaten. Ayrıca atam diyerek ülkemizin kurucusunu kastetmiştim. Bu ülke için yaptıkları takdire şayandır. Minnetle anacağız her daim. Benim lafım atacı imajı ile yanlış harekette bulunanlara dır.

sseyhan

Egemenlik verilmez, alınır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,647
5,722
113
Anladım dost lafım meclisten dışarıydi zaten. Ayrıca atam diyerek ülkemizin kurucusunu kastetmiştim. Bu ülke için yaptıkları takdire şayandır. Minnetle anacağız her daim. Benim lafım atacı imajı ile yanlış harekette bulunanlara dır.
Adamsın hocam.

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
155,447
193,209
113
Sağlık olsun

BUNDAN SONRA KİMSE KİMSEYE ROL YAPSIN DİYE PARA VERMESİN BEYLER
ŞANS PARASI VERİRSENİZ VERİN.
HİÇBİR PARANIN GERİ DÖNÜŞÜ OLMUYOR
SADECE İÇİNİZDEN GELİRSE ŞANS PARASI VERİN
VERİLEN PARANIN HİÇBİR HÜKMÜ YOKTUR, VERİLEN PARA GİTMİŞTİR
DENİZE ATILAN PARA OLARAK DÜŞÜNÜN
LÜTFEN.
GÜNÜNÜZ GÜZEL, HUZURLU, BOL NEŞELİ GEÇSİN BEYLER...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...