- 3,024
- 1,103
- 113
Altınlari 2 orana atKuyumcu dost yeni başladım
Altınlari 2 orana atKuyumcu dost yeni başladım
TmAltınlari 2 orana at
Banlandiktan sonra huyun değişmiş dost. Hiç itiraz etmiyorsun.
Doktora gittim iki ilac yazdi sinirlenince yut pamuk gibi olursun diye onu kullanıyorum artık puaahBanlandiktan sonra huyun değişmiş dost. Hiç itiraz etmiyorsun.
Bana vücut alışık hoca normaldeBanlandiktan sonra huyun değişmiş dost. Hiç itiraz etmiyorsun.
Benim de gidip ilaç yazdırmam gerekiyor. Son zamanlarda sinir başladı bende de.Doktora gittim iki ilac yazdi sinirlenince yut pamuk gibi olursun diye onu kullanıyorum artık puaah
Doğrudur atam. Türküm doğruyum çalışkanım.Bana vücut alışık hoca normalde
Uyku ilacıdır o seni kandırmış. Sen tartışma olunca yine banlanirsin vücut alışmış bir kereDoktora gittim iki ilac yazdi sinirlenince yut pamuk gibi olursun diye onu kullanıyorum artık puaah
Aman atam deme. İsmini lekeliyorlarDoğrudur atam. Türküm doğruyum çalışkanım.
Atamızi sever sayarım dost. Ama bizim ülkede, değerlere verilen önem kadar kimse davranışına dikkat etmiyor. Velhasıl adam her türlü naneyi yer ama ideolojik, dini, milli konularda her ahkami keser.Aman atam deme. İsmini lekeliyorlar
Atamız ayrı o durum. Forumda resmini kullanıp atam dedirtenler için demiştim. Teşbih de hataa olmaz hocam. Yanlış anlaşılma olmasınAtamızi sever sayarım dost. Ama bizim ülkede, değerlere verilen önem kadar kimse davranışına dikkat etmiyor. Velhasıl adam her türlü naneyi yer ama ideolojik, dini, milli konularda her ahkami keser.
Anladım dost lafım meclisten dışarıydi zaten. Ayrıca atam diyerek ülkemizin kurucusunu kastetmiştim. Bu ülke için yaptıkları takdire şayandır. Minnetle anacağız her daim. Benim lafım atacı imajı ile yanlış harekette bulunanlara dır.Atamız ayrı o durum. Forumda resmini kullanıp atam dedirtenler için demiştim. Teşbih de hataa olmaz hocam. Yanlış anlaşılma olmasın![]()
Adamsın hocam.Anladım dost lafım meclisten dışarıydi zaten. Ayrıca atam diyerek ülkemizin kurucusunu kastetmiştim. Bu ülke için yaptıkları takdire şayandır. Minnetle anacağız her daim. Benim lafım atacı imajı ile yanlış harekette bulunanlara dır.
Racon keser gibi kısa kesme kuyumcuna gelir 4 el ateş ederim dönüp arkama bakmam bile
Tabancayı satın alabilecek parayı bulursan, gel ateş et burdurlu canım feda olsun sana.Racon keser gibi kısa kesme kuyumcuna gelir 4 el ateş ederim dönüp arkama bakmam bile
rastgeleİlk adım Shangai Fives 53.5 alt
Ulaşırsak @fearjr1992 dostuma 2. 5 4 kişi de 500