- 21,966
- 27,255
- 113
Hahahaja hangi konuda hemen gideyimBen yazdım da silindi mesajım rol takip ediyordu seni etiket ettim dostun rollere düşmüş diye de silindi mesaj puaha
Hahahaja hangi konuda hemen gideyimBen yazdım da silindi mesajım rol takip ediyordu seni etiket ettim dostun rollere düşmüş diye de silindi mesaj puaha
Fatura dönemi geldi para lazımKırıcı oluyorsun ama
Allah muhafaza yarın kumar krizinden başka şeyler yapar üzülürümOnun gibisi gelmez bu foruma adamın iliklerine işlemiş kumar ne ar kalmış ne de başka birşey çok yamuğunu gördüm
Mrkc zaten onuda sevmiyorum puahaHahahaja hangi konuda hemen gideyim
Allah kurtarsın kardeşim dmye gel de üç kulhuvallah bi elham okuyayımFatura dönemi geldi para lazım
HjahshshshajjajdxbjsjaajaAllah kurtarsın kardeşim dmye gel de üç kulhuvallah bi elham okuyayım
E5 , sorun yok onun için kanka belini kırdırır işe giriş evrağını yaptırır 😂😂😂Allah muhafaza yarın kumar krizinden başka şeyler yapar üzülürüm
Acil dm önemliHjahshshshajjajdxbjsjaaja
Lan erhan geçen gün metinde ban yedi ajajajjajsjakajsjsjakakakakakaaMrkc zaten onuda sevmiyorum puaha
Mecbur kaldım amçaoğluAllah muhafaza yarın kumar krizinden başka şeyler yapar üzülürüm
Kanka belide kalındır şimdi onun çaptığı parları yemekten. Ona babayiğit eski pehlivanlardan lazımE5 , sorun yok onun için kanka belini kırdırır işe giriş evrağını yaptırır 😂😂😂
Banim dun gece açıldı erken uyumuşum bugün baktım konuya shel 3 gün ban atmis iyi yapmış yoksa ben bugün ona sovecektimLan erhan geçen gün metinde ban yedi ajajajjajsjakajsjsjakakakakakaa
Soba borusuKanka belide kalındır şimdi onun çaptığı parları yemekten. Ona babayiğit eski pehlivanlardan lazım
Yeni mülti itiraf postu gelir mi acep kardeşim 😅😅Banim dun gece açıldı erken uyumuşum bugün baktım konuya shel 3 gün ban atmis iyi yapmış yoksa ben bugün ona sovecektim
Fearj dostum rol?Soba borusu
Lazım ona 😉
Açarız kanka 17 adımlıFearj dostum rol?
22 adımlı olmazsa atmamAçarız kanka 17 adımlı
Valla o isler benim elimden gelmiyor 2 saat açık kaldı hesap onada daha fazla dayanamadim multi bana göre değil yerimi yadirgadim puahaYeni mülti itiraf postu gelir mi acep kardeşim 😅😅