- 49,329
- 54,136
- 113
2 adimi gecemiyor sen 22 adim diyorsun kanka puaha22 adımlı olmazsa atmam
2 adimi gecemiyor sen 22 adim diyorsun kanka puaha22 adımlı olmazsa atmam
Sende çok acemiydin be kardeşim enbet 1 milyon ödedi bana dedin orda yakayı ele verdinBanim dun gece açıldı erken uyumuşum bugün baktım konuya shel 3 gün ban atmis iyi yapmış yoksa ben bugün ona sovecektim
Mesela yani2 adimi gecemiyor sen 22 adim diyorsun kanka puaha
La azim da şeker vardi az kaldi boğazıma kacacakti bu nasil mesaj kahkaha attim 970k dedim ben onu gec 2 3 kisi bana sardı konuda site adami diye puahaSende çok acemiydin be kardeşim enbet 1 milyon ödedi bana dedin orda yakayı ele verdin
Adamlar haklı kardesım ben karışmadım muhabbete de 10 mesajın vardı hepsi Enbet kakdjekasLa azim da şeker vardi az kaldi boğazıma kacacakti bu nasil mesaj kahkaha attim 970k dedim ben onu gec 2 3 kisi bana sardı konuda site adami diye puaha
Oğlum bu Erhan hala ban yemedi mi la hala burda geziyor bu bi rekorAdamlar haklı kardesım ben karışmadım muhabbete de 10 mesajın vardı hepsi Enbet kakdjekas
Bol şans Kemalimİlk adım Shangai Fives 53.5 alt
Ulaşırsak @fearjr1992 dostuma 2. 5 4 kişi de 500
Sende o konuya baktın beni çözdün dimiAdamlar haklı kardesım ben karışmadım muhabbete de 10 mesajın vardı hepsi Enbet kakdjekas
Daha bugün banim kalkti dost yine mi yiyimOğlum bu Erhan hala ban yemedi mi la hala burda geziyor bu bi rekor
Tamam da kaç saat oldu rekor yani çoktan yine üç evetle aramızdan ayrılman lazımdıDaha bugün banim kalkti dost yine mi yiyim
Kanka erhan sövüyor 3 gün ben sövünce bana bir uyarı geldi başkandan 1 ay banlanırsın küfür edersen artık diye 1 ayı duyunca o gün bugündür mesela ben küfür edemez oldumOğlum bu Erhan hala ban yemedi mi la hala burda geziyor bu bi rekor
Esrefin konusuna baktım 3 5 gündür acikti o konuya 2 3 mesaj yazdım konu kapandı sayem de puahaTamam da kaç saat oldu rekor yani çoktan yine üç evetle aramızdan ayrılman lazımdı
Aramızda kalsın barios duymasın bariosa ben söyledimSende o konuya baktın beni çözdün dimi
Bana uyari felan hiç gelmedi bugune kadarKanka erhan sövüyor 3 gün ben sövünce bana bir uyarı geldi başkandan 1 ay banlanırsın küfür edersen artık diye 1 ayı duyunca o gün bugündür mesela ben küfür edemez oldum
@Wiskas bu şahsın bani açılmamış baskan komple mi ban atti acabaAramızda kalsın barios duymasın bariosa ben söyledim
Erhan için küfür virgül kesme işareti gibi bişey olmuş awk şimdi ben awk yazdım ya Erhan olsa açık açık kadın üreme organının tüm detayları ile küfreder o da öyle bir delikanlıKanka erhan sövüyor 3 gün ben sövünce bana bir uyarı geldi başkandan 1 ay banlanırsın küfür edersen artık diye 1 ayı duyunca o gün bugündür mesela ben küfür edemez oldum
Bende çok ban yedim küfürden kavgadan benim 3 günlük limit doldu galiba 🤣Bana uyari felan hiç gelmedi bugune kadar
Ya bir de şu kerkenez yüzünden ban yedin ulan erhan@Wiskas bu şahsın bani açılmamış baskan komple mi ban atti acaba
18i at benim içinAçarız kanka 17 adımlı
Oha o kadar da değil de benim bir sansizligim var surekli benlen tartışan kişi başkanı etiket ediyor modlar da aktif olmuyor başkan da görünce sorgu sualsiz 3 gün banliyorErhan için küfür virgül kesme işareti gibi bişey olmuş awk şimdi ben awk yazdım ya Erhan olsa açık açık kadın üreme organının tüm detayları ile küfreder o da öyle bir delikanlı