- 49,330
- 54,139
- 113
Tm kanka birazdan hallederim beklesinler biraz konuda da çok mesaj var halledecemÇekime gerek yok at sen listeyi atarım ben bro seni bekliyorum sıkıntı yok
Tm kanka birazdan hallederim beklesinler biraz konuda da çok mesaj var halledecemÇekime gerek yok at sen listeyi atarım ben bro seni bekliyorum sıkıntı yok
kendini belli ettirmek için çok şekil yapıyor her roll de nasıl bir yapısı var anlamadım kiYordu vallahi
O kada para var mı bu işlerde işi bırakalım o zaman 🤣Yav ezel sal milleti allah aşkına ya rollardan ayda 20 30 kaldırıyon bekle listeyi
Paramız çok kardeşim daha iyileri benim olsunYani buda won olmasaydı 1 rol daha garantiymiş
Soralım istersen takip etmedin şimdi geldinrastgele ise erhan sana vermez
Dün eşref buna özel rol açtı aqkendini belli ettirmek için çok şekil yapıyor her roll de nasıl bir yapısı var anlamadım ki![]()
hedefe kitleniyorkendini belli ettirmek için çok şekil yapıyor her roll de nasıl bir yapısı var anlamadım ki![]()
Bi akrabalik var gibiBu ezel hakan ın yan çarımı
Kardeşim öyle bir yazdın ki sanki 1 aydır yevmiye işinden çalışıp yevmiyeni anlamıyorsun gibiEğer ben bu bir ayda 600 TL'den başka elime geçtiyse Dünya alem beni geçmediyse seni kabul mu
Amin kardeşim sen kazan dağıt biz kaybedelim sen topla inşallah aminParamız çok kardeşim daha iyileri benim olsun
En büyük mü bilmiyorum ama çok büyükParamız çok kardeşim daha iyileri benim olsun
Ya gardas sakin olunya güldük eğlendik kazandı arkadaşımız tatsizliga ne gerek varEğer ben bu bir ayda 600 TL'den başka elime geçtiyse Dünya alem beni geçmediyse seni kabul mu
İnce mesaj 🤣Paramız çok kardeşim daha iyileri benim olsun
Bu bulur 😀😀😀O kada para var mı bu işlerde işi bırakalım o zaman 🤣
O zaman ben olurum işte güzel olur 😊Artık gerisi @Erhan2121 da adamdır yanlış yapmaz kim hakettiyse kim en başından beridir maç maç sayfa sayfa takip ettiyse alır listeye kimsenin hakkına girmez. Kimsenin şüphesi olmasın dostlar
bi bekkentim yok ki sirf sana vermesin diye takip ediom😂😂Soralım istersen takip etmedin şimdi geldin
AminParamız çok kardeşim daha iyileri benim olsun
adam sakız gibi yapışıyor eşrefe bir maç verdi kaybettirdi eşref daha rollerime gelme dedi buna oysa ohooDün eşref buna özel rol açtı aq