- 11,304
- 7,026
- 113
Hocam karıştırma ortalığı 😅Bana sallayan herkes burda 🤣🤣
Hocam karıştırma ortalığı 😅Bana sallayan herkes burda 🤣🤣
ezel geldi senin kiymet anlasildi hakanBana sallayan herkes burda 🤣🤣
Hosgeldin rollerin efendisiBana sallayan herkes burda 🤣🤣
yok yok 800 dedin bi kere8 kişi daha 500 yanlış oldu 🤣🤣
Benden çok buradasınız ben değilim artık 🤣🤣Hosgeldin rollerin efendisi
Müteahhit para vermiyor dostum. Evi satip yevmiyleri ödeyecem biraz sabretsinler@Barrios insaatta yine yevmiyeler yatmamis dostum greve ramak kaldi
gittim hacim giriste ve cikista cok olay olduEskişehir Kütahya maçına gittinmi kanka ne kavga oldu ama
Abartma knk bu dağıtımı yapan varsa bu kazanca ben çekileyim o geçsin kdjyok yok 800 dedin bi kere
Selam ppdeki senmisin cok yakisiklisinMüteahhit para vermiyor dostum. Evi satip yevmiyleri ödeyecem biraz sabretsinler
Ogrencilerinle gurur duymalisin 😂Benden çok buradasınız ben değilim artık 🤣🤣
At bi kupon daha da zaman geçirelim sıkılıyoruz kemal abiAbartma knk bu dağıtımı yapan varsa bu kazanca ben çekileyim o geçsin kdj
harbi kimisi var 50k vuruyor 10 kişi 250 diyor bu gözler gördüAbartma knk bu dağıtımı yapan varsa bu kazanca ben çekileyim o geçsin kdj
Var kardeşim aşada @Kemal34 diye biri var o yapıyor sende yaparsınAbartma knk bu dağıtımı yapan varsa bu kazanca ben çekileyim o geçsin kdj
He yav savaş alanı gibiydi vallagittim hacim giriste ve cikista cok olay oldu
gaza getirme limit vardı sözde şimd kada basar ahahhahaAt bi kupon daha da zaman geçirelim sıkılıyoruz kemal abi![]()
GençliğimSelam ppdeki senmisin cok yakisiklisin
10 kişi 250 iyi yine 100 k ya 4 kişi 250 gördük çok şükürharbi kimisi var 50k vuruyor 10 kişi 250 diyor bu gözler gördü