Yoksa rastgele mı seçilecekListe belli mi
Yoksa rastgele mı seçilecekListe belli mi
Atarim sana listeyi birazdan cekim de gelene kadar eve geçiyorum hallederim 10 15 dakikaya yazarım sana8 kişi daha 500 yanlış oldu 🤣🤣
Yav ezel sal milleti allah aşkına ya rollardan ayda 20 30 kaldırıyon bekle listeyiListe belli mi
Rastgele mı seçtin abi yoksa takibe göre miAtarim sana listeyi birazdan cekim de gelene kadar eve geçiyorum hallederim 10 15 dakikaya yazarım sana
Çekime gerek yok at sen listeyi atarım ben bro seni bekliyorum sıkıntı yokAtarim sana listeyi birazdan cekim de gelene kadar eve geçiyorum hallederim 10 15 dakikaya yazarım sana
beklemez o ekmek kapısı burası ona ondanYav ezel sal milleti allah aşkına ya rollardan ayda 20 30 kaldırıyon bekle listeyi
@Erhan2121 belirleyecek paylasir buraya daYoksa rastgele mı seçilecek
dikkat et köşeyi dönerken wasil önünü kesip listeyi elinden alıp kaçmasınAtarim sana listeyi birazdan cekim de gelene kadar eve geçiyorum hallederim 10 15 dakikaya yazarım sana
rastgele ise erhan sana vermezYoksa rastgele mı seçilecek
Hem kendi hem gonlu zengin masallahÇekime gerek yok at sen listeyi atarım ben bro seni bekliyorum sıkıntı yok
Yordu vallahibeklemez o ekmek kapısı burası ona ondan
Kesene bereket reis daim olsun@Erhan2121 listeyi belirle kanka kavga dövüş hedefe ulaştık
Eğer ben bu bir ayda 600 TL'den başka elime geçtiyse Dünya alem beni geçmediyse seni kabul muYav ezel sal milleti allah aşkına ya rollardan ayda 20 30 kaldırıyon bekle listeyi
Yani buda won olmasaydı 1 rol daha garantiymişÇekime gerek yok at sen listeyi atarım ben bro seni bekliyorum sıkıntı yok
mukemmelsin ahahaListe belli mi