Bol şansHedef 3 adım ulaşırsak 10 kişi 500
Bu gözler 300k vurup bir kuruş bile dağıtmadan artistlenip kaçanları gördü adam sırf dağıtım için rol aciyor böyle adamların heykelini dikmek lazım foruma @Kemal34harbi kimisi var 50k vuruyor 10 kişi 250 diyor bu gözler gördü
Ben kemal geliyorum 😂🤣
mac oncesi 2.5 saat sehrin girisinde bekletmisler kutahyalilariHe yav savaş alanı gibiydi valla
formds çekişme var piyasa düşmüşş10 kişi 250 iyi yine 100 k ya 4 kişi 250 gördük çok şükür
Tam olarak neyi bekliyorsun hocamBekliyoruz
Ilk de degil hatirliyorum cok kere sadece dagitim icin actigini Helal olsun ne denir kiBu gözler 300k vurup bir kuruş bile dağıtmadan artistlenip kaçanları gördü adam sırf dağıtım için rol aciyor böyle adamların heykelini dikmek lazım foruma @Kemal34
Bu gözler diye herkes bişey yazıyor o halde yazalım bu gözler burda 1.5m kazanıp çekimi sağlamak için konu açıp para gelincede yok olanı gördüBu gözler 300k vurup bir kuruş bile dağıtmadan artistlenip kaçanları gördü adam sırf dağıtım için rol aciyor böyle adamların heykelini dikmek lazım foruma @Kemal34
ezel bana kardesim dio la🤣Yok sek rakı dayı
Paylaştikca çoğalıyor adamın demekki ilahi adalet diye birşey var hocamIlk de degil hatirliyorum cok kere sadece dagitim icin actigini Helal olsun ne denir ki
Doğrudur hocamBu gözler diye herkes bişey yazıyor o halde yazalım bu gözler burda 1.5m kazanıp çekimi sağlamak için konu açıp para gelincede yok olanı gördü
Bizim yerimiz süper lig bu taraftara karşı da neysemac oncesi 2.5 saat sehrin girisinde bekletmisler kutahyalilari
stat cok iyiydi özellikle 1. golden sonra deprem oluyor zanettik
Ezel dizisinde ezelin kör annesi görse tokatı yapıştırırıdıezel bana kardesim dio la🤣
Heykel yapımı için ihale yarın açılacak. Katılacak heykel tıraş dostlara duyurulurBu gözler 300k vurup bir kuruş bile dağıtmadan artistlenip kaçanları gördü adam sırf dağıtım için rol aciyor böyle adamların heykelini dikmek lazım foruma @Kemal34