- 26,874
- 12,840
- 113
la nasıl 1 sayıdan gitti son kupon harbi yemek üstüne tatlı olacaktıBiliyoz la bak keyfine
la nasıl 1 sayıdan gitti son kupon harbi yemek üstüne tatlı olacaktıBiliyoz la bak keyfine
Evet sen yoksun kral kusura bakmaBelli mi abi
Reis katimadik ama emeğine artı kesene bereketİlla Bi fitne fesat halbuki listede varsın ayağına sıkıyorsun jdjdj
Tebrikler kazananlaraBeyler Erhana 6 bin gönderdim dağıtımı yapıcak herkse bol şans
Teşekkürler hocamReis katimadik ama emeğine artı kesene bereket
Sağlık olsun ilk sayfadan beri buradayim saolunEvet sen yoksun kral kusura bakma
Adamsın la tşşklarını gezdirenler yesin .Evet sen yoksun kral kusura bakma
Dost belirledigin listeyi atabilir misin buraya herkes bilsin bekleyen cok kisi vardirEvet sen yoksun kral kusura bakma
en birinci ben😂Evet sen yoksun kral kusura bakma
Boş yapma ilk sayfadan beri baksak en çok takip eden ilk 3 kişide ben varım illa konuşayim mı sonradan gelip yorum yapmaAdamsın la tşşklarını gezdirenler yesin .
bu arada geçmiş olsun
Başladı bileBirazdan ben yokum kavgası başlar 🤣
Yemin ederim ödülü alsam bu kadar sevinmezdimBoş yapma ilk sayfadan beri baksak en çok takip eden ilk 3 kişide ben varım illa konuşayim mı sonradan gelip yorum yapma
ben kesin yokum🤣🤣Birazdan ben yokum kavgası başlar 🤣
Benim saysam 400 olmuştur hersartina varım ama yokum adalete bak neyse fazla söze gerek yok200 u geçkin mesaj var yoksada canınız sağolsun
biladerim niye kendini bu kadar ezdiriyorsun.Boş yapma ilk sayfadan beri baksak en çok takip eden ilk 3 kişide ben varım illa konuşayim mı sonradan gelip yorum yapma