Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kemal34 / Kasa 7K Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,998
9,078
113
Boş yapma ilk sayfadan beri baksak en çok takip eden ilk 3 kişide ben varım illa konuşayim mı sonradan gelip yorum yapma
senin gibi foruma faydası olmayanlar zaten ödül hak etmiyor.
ne dağıtımın var ne rolün var.
5k mesajın var tepkimenden belli roll avcısı olduğun e haklılar vermemekte.
sen istiyorsun ki rolleri takip edeyim ödülleri kazanayım yok öyle

nerde

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,533
880
113
@Ezel345 kanka ilk mesajı atan ilk 10 da bile degils8n niye yalan soyluyon

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,085
16,404
113
Beyler ben kaybettiğim halde şu an 6 bin dağıtıyorum. O yüzden mesele liste falan da değil ben de yapmadım listeyi hoş ama canımın istediğine de atabilirdim bu da kimseyi bağlamaz. Hepinize bol şans

Ezel345

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,866
1,565
113
Birdaha hicbir role katilmayacam tüm roller sizin olsun herkes kendine yakışanı yapar benden bu kadar Allah herkesin kalbine göre versin gülün geçin inşallah benim halime düşmez siniz ne diyim Allah'a emanet @Kemal34 sende saol abi niyeti iyi birisn

nerde

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,533
880
113
Adam walla adaletli helal olsun

Hamzaxaslan

♠️♥️♣️♦️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,840
12,828
113
Beyler ben kaybettiğim halde şu an 6 bin dağıtıyorum. O yüzden mesele liste falan da değil ben de yapmadım listeyi hoş ama canımın istediğine de atabilirdim bu da kimseyi bağlamaz. Hepinize bol şans
valla dağıtım olmasa koymazdı kazanç olmadı zaten

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,963
6,694
113
Reis ödül kazanan biri olarak değil, bir insan olarak teşekkür ediyorum sana... Birin bin olsun inşallah.

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,998
9,078
113
kaybettiğin halde dağıtıyorsun çoğu kişi dedi zaten gerek yok diye dağıtığının 1milyon misli kazanırsın umarım kemal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...