Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kemal34 / Kasa 7K Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,127
53,918
113
Fakirim diye konu kapatılmış kanka badanaci mesleğini adminler bile hakir goruyor namusumuzla para kazanıyoruz direk dansı yapsak daha mi iyiydi
Hangi konu açık kaldı ki hepsi kapandı kanka hatta losers konusu vardi o konuda bakıyorum da yüzlerce mesajım oldu ama keşke olmasaydı herkes birbirini koparmaya çalışıyordu alan kacti alan kacti nadir 3 4 adam saglam kaldi o konuda onun dışında herkes birbirini koparmaya çalışıyor du forum bole daha iyi muhabbet konuları açılmasın

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,877
13,100
113
Hangi konu açık kaldı ki hepsi kapandı kanka hatta losers konusu vardi o konuda bakıyorum da yüzlerce mesajım oldu ama keşke olmasaydı herkes birbirini koparmaya çalışıyordu alan kacti alan kacti nadir 3 4 adam saglam kaldi o konuda onun dışında herkes birbirini koparmaya çalışıyor du forum bole daha iyi muhabbet konuları açılmasın
La harbiden hepsi dolandirici mi cikti ahahaha

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,377
5,917
113
O konuda gerçekten sırf koparmak için gelen ve hakikaten bunu başaran cok adam oldu malesef tavizler verildi surekli yüksek perdeden konuşan 2 3 isim vardi hepsi bi vukuat a karıştı benim konu diger konulardan farklı olarak fakirlere özeldi aslında ama konu sahibi fakir olunca kimse konuya uğramak istemedi malesef dost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...