- 13,377
- 5,917
- 113
Fakirim diye konu kapatılmış kanka badanaci mesleğini adminler bile hakir goruyor namusumuzla para kazanıyoruz direk dansı yapsak daha mi iyiydiLa bu nasil yorum la kahkaha attım puaha
Fakirim diye konu kapatılmış kanka badanaci mesleğini adminler bile hakir goruyor namusumuzla para kazanıyoruz direk dansı yapsak daha mi iyiydiLa bu nasil yorum la kahkaha attım puaha
Arkadas atti siteye ben bi yemek yiyip acarim rolu birazdan dostBol şanslar
Tamam bisey demiyorum.yaw adamin dedigini dedim dogru yalan bana ne
ospunin tovbesi kerane kapisinin onunden gecene kadardirla hani hiç bir role katılmayacaktın daha
Senin boş insanospunin tovbesi kerane kapisinin onunden gecene kadardir
Hangi konu açık kaldı ki hepsi kapandı kanka hatta losers konusu vardi o konuda bakıyorum da yüzlerce mesajım oldu ama keşke olmasaydı herkes birbirini koparmaya çalışıyordu alan kacti alan kacti nadir 3 4 adam saglam kaldi o konuda onun dışında herkes birbirini koparmaya çalışıyor du forum bole daha iyi muhabbet konuları açılmasınFakirim diye konu kapatılmış kanka badanaci mesleğini adminler bile hakir goruyor namusumuzla para kazanıyoruz direk dansı yapsak daha mi iyiydi
La harbiden hepsi dolandirici mi cikti ahahahaHangi konu açık kaldı ki hepsi kapandı kanka hatta losers konusu vardi o konuda bakıyorum da yüzlerce mesajım oldu ama keşke olmasaydı herkes birbirini koparmaya çalışıyordu alan kacti alan kacti nadir 3 4 adam saglam kaldi o konuda onun dışında herkes birbirini koparmaya çalışıyor du forum bole daha iyi muhabbet konuları açılmasın
O konuda gerçekten sırf koparmak için gelen ve hakikaten bunu başaran cok adam oldu malesef tavizler verildi surekli yüksek perdeden konuşan 2 3 isim vardi hepsi bi vukuat a karıştı benim konu diger konulardan farklı olarak fakirlere özeldi aslında ama konu sahibi fakir olunca kimse konuya uğramak istemedi malesef dostHangi konu açık kaldı ki hepsi kapandı kanka hatta losers konusu vardi o konuda bakıyorum da yüzlerce mesajım oldu ama keşke olmasaydı herkes birbirini koparmaya çalışıyordu alan kacti alan kacti nadir 3 4 adam saglam kaldi o konuda onun dışında herkes birbirini koparmaya çalışıyor du forum bole daha iyi muhabbet konuları açılmasın
Konu sahibi bile dolandırıcı çıktı kanka yemek yiyecem simdi bunları dm den konuşalım millet görüp te igrenmesinLa harbiden hepsi dolandirici mi cikti ahahaha
Nasıl yani kankaKonu sahibi bile dolandırıcı çıktı kanka yemek yiyecem simdi bunları dm den konuşalım millet görüp te igrenmesin
Uzun meseleNasıl yani kanka
Fakir olmanın ayıp olmadigi bağıra bağıra ben fakirim diye bağırmak istediğim bi özgürlük istiyorum forumda cok mu zor dostUzun meselesigara parası diye diye aldı gitti
Ula senin işler açılmıştır şimdi. İnşaat sezonu başladı al fırçayı gir işeFakir olmanın ayıp olmadigi bağıra bağıra ben fakirim diye bağırmak istediğim bi özgürlük istiyorum forumda cok mu zor dost
Kanka ben ucuza boyuyorum 20 liraya salon boyamisligim var komplesine de 75 tlUla senin işler açılmıştır şimdi. İnşaat sezonu başladı al fırçayı gir işe![]()
Bu forumda kimse senin sandığın kadar masum değildir umarım senden de para almamıştırNasıl yani kanka
İyi akşamlar zengin kardeşim 😎Fakir olmanın ayıp olmadigi bağıra bağıra ben fakirim diye bağırmak istediğim bi özgürlük istiyorum forumda cok mu zor dost
Sence benden almış mıdır kanka 🤣🤣🤣Bu forumda kimse senin sandığın kadar masum değildir umarım senden de para almamıştır
Ins almamistir da bu lafından sonra kesin almıştır ama su içSence benden almış mıdır kanka 🤣🤣🤣
La kendim attım bı de birine attırdım düşün. Giden o olsun 😀.Bu forumda kimse senin sandığın kadar masum değildir umarım senden de para almamıştır
Abi bi de sen vur beİyi akşamlar zengin kardeşim 😎