Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kimlik Sorusu Hakkında

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,517
2,133
113
Arkadaşlar dalgınlığıma geldi nereden dusurmussem kimliği kaybettim hemen alo 199 iptal ettirip yeni basvuru yaptım bı sorun çıkmaz değil mi dünyanın binbir türlü halı var iptal olan kimliğe bı işlem yapılmıyor değil mi bulan kişi

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,429
2,781
113
hiç bişey olmaz hocam geçmiş olsun

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,476
4,439
113
Arkadaşlar dalgınlığıma geldi nereden dusurmussem kimliği kaybettim hemen alo 199 iptal ettirip yeni basvuru yaptım bı sorun çıkmaz değil mi dünyanın binbir türlü halı var iptal olan kimliğe bı işlem yapılmıyor değil mi bulan kişi
Karakolada gitmen lazm dost

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,989
2,120
113
iptal ettirdiysen sorun yok o kimlik geçersiz artık

snnemre

Atanamamış Tipster
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,336
3,577
113
Bende senin gibi düşürmüştüm 1 ay geçti aradan yeni kimlik başvurusunda bulundum bi kaç gün sonra beni jandarma aradı kaza yapıp kaçmışım bi de olduğum şehirde de değil komşu şehirden arıyorlar bende o sıra evde yatıyorum. Adamlara diyorum ben evdeyim abi şu şehirdeyim bi yanlışınız var felan inandırmak için görüntülü felan aradım konuştuk geçici kimlik belgesini gösterdim inandılar. O geçici kimlik belgesi olmasaydı başımız ağrırdı biraz. Lavuk benim kimliği bulmuş kullanıyomus ne yapıyorsa artık kaza yapıp kaçmış arabada da benim kimliğim bulunmuş. Sonra yakalıyorlar tabi lavugu sorun çözülüyor jandarma da benim eski kimliği imha etti

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,548
4,205
113
karakola da basvurma yapsaydın belkı sadece ordan ıptal ettırmek yetmıor garantıye al kendını :D

erkan1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,152
440
83
Kral nolacak kimliğini alan napacak yani hiç bir şey olmaz yak bi sigara oyna kumarını

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
34,331
18,216
113
Yıllar önce eksi kimliğimi kaybettim karakola gidip bildirimde bulundum. üstüne milliyet gazetesine kadar, kimliğimi kaybettim hükümsüzdür diye ilan vermistim:)

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,400
4,232
113
eskiden kimlik kaybedince büyüklerimiz bize kimliğini alan kişi bir evi soyar sonra senin kimliğini eve bırakır gider suçlu sen olursun derlerdi ulan hahaha iptal ettirmesen de bisey olmazdı biraderim