- 2,517
- 2,133
- 113
Arkadaşlar dalgınlığıma geldi nereden dusurmussem kimliği kaybettim hemen alo 199 iptal ettirip yeni basvuru yaptım bı sorun çıkmaz değil mi dünyanın binbir türlü halı var iptal olan kimliğe bı işlem yapılmıyor değil mi bulan kişi
Karakolada gitmen lazm dostArkadaşlar dalgınlığıma geldi nereden dusurmussem kimliği kaybettim hemen alo 199 iptal ettirip yeni basvuru yaptım bı sorun çıkmaz değil mi dünyanın binbir türlü halı var iptal olan kimliğe bı işlem yapılmıyor değil mi bulan kişi
Sağol kral çok güzel moral verdin 😂Donuna kadar alırlar, sabaha ters kelepçe
Benim sitelerde çıplak selfiem bile var hiç bişey olmazSağol kral çok güzel moral verdin 😂
Bende senin gibi düşürmüştüm 1 ay geçti aradan yeni kimlik başvurusunda bulundum bi kaç gün sonra beni jandarma aradı kaza yapıp kaçmışım bi de olduğum şehirde de değil komşu şehirden arıyorlar bende o sıra evde yatıyorum. Adamlara diyorum ben evdeyim abi şu şehirdeyim bi yanlışınız var felan inandırmak için görüntülü felan aradım konuştuk geçici kimlik belgesini gösterdim inandılar. O geçici kimlik belgesi olmasaydı başımız ağrırdı biraz. Lavuk benim kimliği bulmuş kullanıyomus ne yapıyorsa artık kaza yapıp kaçmış arabada da benim kimliğim bulunmuş. Sonra yakalıyorlar tabi lavugu sorun çözülüyor jandarma da benim eski kimliği imha ettiArkadaşlar dalgınlığıma geldi nereden dusurmussem kimliği kaybettim hemen alo 199 iptal ettirip yeni basvuru yaptım bı sorun çıkmaz değil mi dünyanın binbir türlü halı var iptal olan kimliğe bı işlem yapılmıyor değil mi bulan kişi
karakola da basvurma yapsaydın belkı sadece ordan ıptal ettırmek yetmıor garantıye al kendınıArkadaşlar dalgınlığıma geldi nereden dusurmussem kimliği kaybettim hemen alo 199 iptal ettirip yeni basvuru yaptım bı sorun çıkmaz değil mi dünyanın binbir türlü halı var iptal olan kimliğe bı işlem yapılmıyor değil mi bulan kişi
Yıllar önce eksi kimliğimi kaybettim karakola gidip bildirimde bulundum. üstüne milliyet gazetesine kadar, kimliğimi kaybettim hükümsüzdür diye ilan vermistimArkadaşlar dalgınlığıma geldi nereden dusurmussem kimliği kaybettim hemen alo 199 iptal ettirip yeni basvuru yaptım bı sorun çıkmaz değil mi dünyanın binbir türlü halı var iptal olan kimliğe bı işlem yapılmıyor değil mi bulan kişi
440tl yapmıslar bıde kaybetme fıyatınıYıllar önce eksi kimliğimi kaybettim karakola gidip bildirimde bulundum. üstüne milliyet gazetesine kadar, kimliğimi kaybettim hükümsüzdür diye ilan vermistim![]()
Devlete Para lazım her taraftan kuşatıldık440tl yapmıslar bıde kaybetme fıyatını![]()