- 16,201
- 3,172
- 113
keşkeInter 2
keşkeInter 2
Lann oğlum abeste iştigal para istemek yakışır mi sana buradakilerim emeğini hiçe sayıp asaplarimi bozma benim bak kendimi geçtim buradaki kimsenin hakkını hukukunu yedirmem sana akıllı ol ve konuyu terk etBirşey soracam kendisine
Kes lan taktım sana nerde görsem kuruş alma diye elimden geleni yapacağımYamyam adam garip sitelerde oynuyor umarım kuponu gelince parasını çeker
gerçekten ayıp denen bişey var yavLann oğlum abeste iştigal para istemek yakışır mi sana buradakilerim emeğini hiçe sayıp asaplarimi bozma benim bak kendimi geçtim buradaki kimsenin hakkını hukukunu yedirmem sana akıllı ol ve konuyu terk et
Dikkat et dost bize ban gelirKes lan taktım sana nerde görsem kuruş alma diye elimden geleni yapacağım
Hadi laaaaaKes lan taktım sana nerde görsem kuruş alma diye elimden geleni yapacağım
Şimdiye kadar nasıl banlamandi zaten ben şaşırıyorum, biz banlanirsak da şaşırmamak lazımDikkat et dost bize ban gelir
Ben sustum dostum şu ana kadar keyfim gıcırdı ama böyle kişiliksizler yüzünden sinirim bozuluyor neyse ben sustum umarım burası mutlu sona ulaşır 🙏🏻☘gerçekten ayıp denen bişey var yav
Ya bak kimler kimler neler neler yapti bir düşünŞimdiye kadar nasıl banlamandi zaten ben şaşırıyorum, biz banlanirsak da şaşırmamak lazım
bide utanmadan etiketmi atıyorsun sen
Kim ne demiş sanabide utanmadan etiketmi atıyorsun sen
Herkesten her konuda para talebinde bulunuyor bu zat. Yüzüne vurunca da kızıyor. Bütün konuda ki arkadaşlar şahit bu adam her konuya alenen para istemek için geliyor
neyse bişey demicemKim ne demiş sana