Lazionun rahatlığı cityde yok 😆ilk yarı 1 tane saplasalar bari
Lazionun rahatlığı cityde yok 😆ilk yarı 1 tane saplasalar bari
2.5 üst bile 4 orana dayandı dünyayı patlatacaklar sanırımLazionun rahatlığı cityde yok 😆
Sağlık olsun. Gece maçlarında deneriz bir de şansımızı 😄2.5 üst bile 4 orana dayandı dünyayı patlatacaklar sanırım
Bol sans kardes.simdi 4.5 ust oynamissin ama lazio pek boyle maclar oynayan takim deil be.bu sene 17 resmi mac oynamis sadece 1i 4.5 ust olmus oda rakip cok acik oynayan takim atlantadan oturu olmus yoksa bu takimin oldugu macta 4.5 ust cok ama cok zor.neyse belki bi mucize olurda gelirBir @dost un gazıyla oynanmıştır kazanırsak gece seansına gömeriz 🗡 Sonra bölüşürüz 👊🏻Ekli dosyayı görüntüle 428865
Arkadaşımın maçıydı gelirse onun şansına diye oynadım ağa sorun yok ya. Gece seasının kadrolarını bekliyorum bir kupon daha yapıcamBol sans kardes.simdi 4.5 ust oynamissin ama lazio pek boyle maclar oynayan takim deil be.bu sene 17 resmi mac oynamis sadece 1i 4.5 ust olmus oda rakip cok acik oynayan takim atlantadan oturu olmus yoksa bu takimin oldugu macta 4.5 ust cok ama cok zor.neyse belki bi mucize olurda gelir
Ağa takım çok rahat ya padişah kızında yok bu rahatlık 😄Lazio Goal atmayı unutmuşlar reis
Sesli güldüm reis 😇 🧐Ağa takım çok rahat ya padişah kızında yok bu rahatlık 😄
Ağa istersen kapatalım konuyu bu saatten sonra üst bile zorken 5 gol imkansız 😄 Yeni kupon için başlık açarımSesli güldüm reis 😇 🧐
Pekii reis imkansızı başarırlarsa yeşil yaparız 🧐Ağa istersen kapatalım konuyu bu saatten sonra üst bile zorken 5 gol imkansız 😄 Yeni kupon için başlık açarım