Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Klima Taktırma Ücreti

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
842
695
93
Eski Klima var ama montajsız durumda.
Adamlar 5000 5500 TL para istiyor takmak için.
Sizce taktırmak mi mantıklı yoksa portatif klima mi almak sıcaklarda durulmuyor napsam dostlar

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,855
1,749
113
Sizce taktırmak mi mantıklı yoksa portatif klima mi almak sıcaklarda durulmuyor napsam dostlar
Google amaca teyze abla artık kim çıkarsa ordan yardim al kendin tak matkap ve vida dubel ilk olan malzemeler r 😃

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
842
695
93
Google amaca teyze abla artık kim çıkarsa ordan yardim al kendin tak matkap ve vida dubel ilk olan malzemeler r 😃
Kardeş hayatında hiç klima görmediğine yemin edebilirim.
Vida dubelle olacak ismi bu bakır borular.
Tesisat sistemi vakumlama.
Yüksek bilgi gerektiren zor iş bu

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,309
3,643
113
Cok yogunluk var firsattan istifade yapiatirmislar rakami . icindeki havasida bosalmistir , tamamen calisir durumda teslim edeceklerse taktir . yani taktiktan sonra Abi gazi yok 2 bin daha derlerse sikinti

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
842
695
93
Cok yogunluk var firsattan istifade yapiatirmislar rakami . icindeki havasida bosalmistir , tamamen calisir durumda teslim edeceklerse taktir . yani taktiktan sonra Abi gazi yok 2 bin daha derlerse sikinti
Kanka çalışır durumda kuzenim taşındı orsan söktüler bana kaldı tertemiz klima gaz maz bilmem ama çok pahalı değil mi

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,309
3,643
113
Kanka çalışır durumda kuzenim taşındı orsan söktüler bana kaldı tertemiz klima gaz maz bilmem ama çok pahalı değil mi
Ben aldim 12 binlik 28 bin cuma geldi nu hafta persembe takıcak servis , manyak yoğunluk varmış . biraz ugrassan belki 4 e filan anca taksrlar . şuan servisler evşne gelip çay içse 3 bin istiyor