Ücreti ibana mi atalim yoksa evde elden mi verelimBen takarım 4 k ya
Kanka portatif klima hiç kullanmadım ama normal klima gibi olurmu hiç bilmiyorum evde kedi var mantıklı olanı bi bulamadimTaktırmak daha mantıklı
Valla onu denedim ama sevmedim bizim burda hep yapıyorlar Ege'de ama ben sevemedimBuzlu badem
Kanka 3 ay zaten en fazla kullanırım.Portatif klimada bazen istediğin performansı alamayabilirsin
Google amaca teyze abla artık kim çıkarsa ordan yardim al kendin tak matkap ve vida dubel ilk olan malzemeler r 😃Eski Klima var ama montajsız durumda.
Adamlar 5000 5500 TL para istiyor takmak için.
Sizce taktırmak mi mantıklı yoksa portatif klima mi almak sıcaklarda durulmuyor napsam dostlar
valla sen bilirsin dost yine internetten kullanici yorumlarinu felan araştir az para değil yaniKanka 3 ay zaten en fazla kullanırım.
İki arada kaldim
Elden alırız monteleme işi bitinceÜcreti ibana mi atalim yoksa evde elden mi verelim
Taktırmamakta mantıklı gibiTaktırmak daha mantıklı
Kardeş hayatında hiç klima görmediğine yemin edebilirim.Google amaca teyze abla artık kim çıkarsa ordan yardim al kendin tak matkap ve vida dubel ilk olan malzemeler r 😃
Cok yogunluk var firsattan istifade yapiatirmislar rakami . icindeki havasida bosalmistir , tamamen calisir durumda teslim edeceklerse taktir . yani taktiktan sonra Abi gazi yok 2 bin daha derlerse sikintiEski Klima var ama montajsız durumda.
Adamlar 5000 5500 TL para istiyor takmak için.
Sizce taktırmak mi mantıklı yoksa portatif klima mi almak sıcaklarda durulmuyor napsam dostlar
Olur ustam konum veririm gel taksi geliş gidiş dahilElden alırız monteleme işi bitince
Kanka çalışır durumda kuzenim taşındı orsan söktüler bana kaldı tertemiz klima gaz maz bilmem ama çok pahalı değil miCok yogunluk var firsattan istifade yapiatirmislar rakami . icindeki havasida bosalmistir , tamamen calisir durumda teslim edeceklerse taktir . yani taktiktan sonra Abi gazi yok 2 bin daha derlerse sikinti
Takdir gitsin benim bir tane kardeşim klimacı Oradan biliyorum O da öyle fiyatları alıyor anasınıKanka çalışır durumda kuzenim taşındı orsan söktüler bana kaldı tertemiz klima gaz maz bilmem ama çok pahalı değil mi
Ben aldim 12 binlik 28 bin cuma geldi nu hafta persembe takıcak servis , manyak yoğunluk varmış . biraz ugrassan belki 4 e filan anca taksrlar . şuan servisler evşne gelip çay içse 3 bin istiyorKanka çalışır durumda kuzenim taşındı orsan söktüler bana kaldı tertemiz klima gaz maz bilmem ama çok pahalı değil mi
Klimaci mi olsak iyi para var Muro başkanTakdir gitsin benim bir tane kardeşim klimacı Oradan biliyorum O da öyle fiyatları alıyor anasını