Mantiklisi taktırmak abi sıcaklarda insan ölüyor.Ben aldim 12 binlik 28 bin cuma geldi nu hafta persembe takıcak servis , manyak yoğunluk varmış . biraz ugrassan belki 4 e filan anca taksrlar . şuan servisler evşne gelip çay içse 3 bin istiyor
Mantiklisi taktırmak abi sıcaklarda insan ölüyor.Ben aldim 12 binlik 28 bin cuma geldi nu hafta persembe takıcak servis , manyak yoğunluk varmış . biraz ugrassan belki 4 e filan anca taksrlar . şuan servisler evşne gelip çay içse 3 bin istiyor
Ben yaparım 2k ya istersen siteye at kanki paramı ben gelene kadar oynarızEski Klima var ama montajsız durumda.
Adamlar 5000 5500 TL para istiyor takmak için.
Sizce taktırmak mi mantıklı yoksa portatif klima mi almak sıcaklarda durulmuyor napsam dostlar
@markup ha ayriyeten böyle konular açmaya devam edeceksen bu konu haricinde mantıksız değil bu. Biraz alıştıktan sonra kafanı suya sok 3 4 dakika hiç çıkma. Biraz çırpınırsın ama alışınca bişi olmaz. (!) 😀Eve şöyle kocaman bir şişme havuz al içini suyla doldur yandıkça kafanı suya sok çıkart en mantıklısı.
Hatta yanına da bir şişme bayan ohh mis dostEve şöyle kocaman bir şişme havuz al içini suyla doldur yandıkça kafanı suya sok çıkart en mantıklısı.
Onu da koydun mu suyun içine bayram etHatta yanına da bir şişme bayan ohh mis dost
Senin bana laf söylemeye hakkın yok@markup ha ayriyeten böyle konular açmaya devam edeceksen bu konu haricinde mantıksız değil bu. Biraz alıştıktan sonra kafanı suya sok 3 4 dakika hiç çıkma. Biraz çırpınırsın ama alışınca bişi olmaz. (!) 😀
O kim la?? 😀😀 @asooo @Gokhandgnc35 @clovers1995 bana rütbemi soruyor arkadaş.Senin bana laf söylemeye hakkın yok
@The Magician anca bana laf söyleyebilir rütben ne kardeş senin
Clovers benim kadim dostumdur seni tanımaz bile
Matkap kardeşim o paraya takıyorlarsa hiç düşünme bence .Eski Klima var ama montajsız durumda.
Adamlar 5000 5500 TL para istiyor takmak için.
Sizce taktırmak mi mantıklı yoksa portatif klima mi almak sıcaklarda durulmuyor napsam dostlar
Hürgeneralsin kardeşim sen 😀
Tamgeneral
@clovers1995 ( Emrah- Süleyman) nerelerdesin kralClovers benim kadim dostumdur seni tanımaz bile
Kırıkgeneral Kırıklarbaşı 😀Hürgeneralsin kardeşim sen 😀
Hastaym reisim hayatla mücadele etmeye çalışıyom sen nasılsın reis@clovers1995 ( Emrah- Süleyman) nerelerdesin kral
Geçmiş olsun kral, iyi olmaya çalışıyoruz şükür, umarım toparlarsin en kısa süredeH
Hastaym reisim hayatla mücadele etmeye çalışıyom sen nasılsın reis