Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Koç Holding İşleri Hk.

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,370
1,756
113
Dostum öncelikle işin hayırlı olsun inşallah 🙏🏻

Koç holding maalesef kadroya çok zor dahil ediyor genellikle kendi üniversitelerinden mezun olanlara öncelik tanıyor lakin sözleşme yenilmesi olur büyük ihtimalle güzel bir başlangıç olmuş devamı gelir umarım 🙏🏻
İnşallah devamı olur

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
955
352
83
Arkadaşlar geçen gün paylaşmıştım koç Holdinge bağlı Arçeliğe girdim diye
Ben henüz 2 gün oldu çalıştığım az önce bayram harçlığı yattı şok oldum
Demekki büyük şirketlerde çalışmak iyimiş
11. Aya kadar sözleşme yapmışlardı sizce kadroya alınır mıyım engelli olarak girmiştim
Umarım çıkartmazlar gercekten iyi yermiş
Bütün büyük gruplar her bayram ve yılbaşı hediye ve para verir vermiyor diyen yalan söyler. Heleki zamanında UZAN Grubu çok yüksek rakamlar verdi.

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
2,249
113
11. Aya kadar sözleşme yapmışlardı sizce kadroya alınır mıyım engelli olarak girmiştim
Bizde Gratis depodayız sabancı ya ait bayramda 300tllik çikolata versinler ancak kansızlar maaşı bile erken yatırmıyor gtlr

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,583
882
113
Knka zaten engelli calistirmak zorunlu sen devamsızlik yapma seni herturlu tutarlar.

Xranger58

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
325
157
43
arkadaşlar bu parayı atıyorda orda çalışan arkadaşların çalışma saatleri kaçmış bi söylesin hele cmt pazar çalışıyorlarmı resmi tatiller var mı ?

kralkaybederse

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
424
210
63
arkadaşlar bu parayı atıyorda orda çalışan arkadaşların çalışma saatleri kaçmış bi söylesin hele cmt pazar çalışıyorlarmı resmi tatiller var mı ?
haftalık çalışma saati, resmi tatillerde mesai ücretleri gibi konular kanunen belli şeyler. adamın işe girdiği yerde kurumsal büyük bi firmanın organize sanayi bölgesinde üretim fabrikası yani her şey resmiyete göre işler seninkide soru yani :D

marjinnall

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
174
121
43
Kanki iyilik akımındaki arkadaşlar hepsi engelli onlara bi sor onaların bilmediği bişey yok

umutfalconn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,112
1,772
113
Saatlik ücret 155 tl ile başladınız denildi şimdilik 35 bine tekammül ediyor
İşini düzgün yap kadroyada gecirirler,zamanında okulu zor bitiren okul arkadasım işçi olarak girmişti ford otosana şimdi 150 k maas alıyor,maas az bulup çıkayım deme diye verdim bu örneği

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,170
10,853
113
Büyük şirketle alakası yok sendikal hak işe bugün Başla yarın bayram parası yine yatar sözleşme Eylül aylarında oluyor eylül ayından sözleşme gör işten çıkarsınlar ocakta farklar belli olunca farkını yine yatırırlar sana yapılan sözleşme böyle o yüzden keyfini çıkar firmayla alakalı bi durum değil koçlar heleyse adamın ayağından donunu alırlar

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,170
10,853
113
O zaman desene koç sabancıya fark atar
Sabancı da sendika yok o yüzden kendileri calıp oynuyor ağır sanayide fabrikaları olsa onlardanda alırlar malesef tekstil ve gıda sendikaları çok etkili olamıyor patrona o yüzden pek bir şey çıkmıyor patrondan