- 7,494
- 4,448
- 113
Dost bakıyorum da bulamadm arkadaşın dediği işyerini iskurdan@clovers1995 engelliymiş arkadaş. Sende engellisin sende başvuru yap
Dost bakıyorum da bulamadm arkadaşın dediği işyerini iskurdan@clovers1995 engelliymiş arkadaş. Sende engellisin sende başvuru yap
Dm den sorsana adamaDost bakıyorum da bulamadm arkadaşın dediği işyerini iskurdan
Benim babamın üstüne başı kararım var yani kısıtlamam var ve üstelik adlı sivil kaydında zihinsel engelli yazıyor ona rağmen aldılar belli olmazDost bende pskiyatri engelliyim benide alirlarmi başvurursam
İnşallah devamı olurDostum öncelikle işin hayırlı olsun inşallah 🙏🏻
Koç holding maalesef kadroya çok zor dahil ediyor genellikle kendi üniversitelerinden mezun olanlara öncelik tanıyor lakin sözleşme yenilmesi olur büyük ihtimalle güzel bir başlangıç olmuş devamı gelir umarım 🙏🏻
Çok iyi valla inşallah 2 haftaya banada yapılırbende fritolay girmiştim zamanında analiz işine daha işe girer girmez 10 bin promosyon ödemesi yaptılar maaşın üstüne 20 bin de hoşgeldin ikramiyesi vermişlerdi
Bütün büyük gruplar her bayram ve yılbaşı hediye ve para verir vermiyor diyen yalan söyler. Heleki zamanında UZAN Grubu çok yüksek rakamlar verdi.Arkadaşlar geçen gün paylaşmıştım koç Holdinge bağlı Arçeliğe girdim diye
Ben henüz 2 gün oldu çalıştığım az önce bayram harçlığı yattı şok oldum
Demekki büyük şirketlerde çalışmak iyimiş
11. Aya kadar sözleşme yapmışlardı sizce kadroya alınır mıyım engelli olarak girmiştim
Umarım çıkartmazlar gercekten iyi yermiş
9.5k bayram harçlığını tek maç bi oyuncu gol atara bastın mıÇok iyi valla inşallah 2 haftaya banada yapılır
Bizde Gratis depodayız sabancı ya ait bayramda 300tllik çikolata versinler ancak kansızlar maaşı bile erken yatırmıyor gtlrArkadaşlar geçen gün paylaşmıştım koç Holdinge bağlı Arçeliğe girdim diye
11. Aya kadar sözleşme yapmışlardı sizce kadroya alınır mıyım engelli olarak girmiştim
Knka zaten engelli calistirmak zorunlu sen devamsızlik yapma seni herturlu tutarlar.Arkadaşlar geçen gün paylaşmıştım koç Holdinge bağlı Arçeliğe girdim diye
haftalık çalışma saati, resmi tatillerde mesai ücretleri gibi konular kanunen belli şeyler. adamın işe girdiği yerde kurumsal büyük bi firmanın organize sanayi bölgesinde üretim fabrikası yani her şey resmiyete göre işler seninkide soru yaniarkadaşlar bu parayı atıyorda orda çalışan arkadaşların çalışma saatleri kaçmış bi söylesin hele cmt pazar çalışıyorlarmı resmi tatiller var mı ?
Kanki iyilik akımındaki arkadaşlar hepsi engelli onlara bi sor onaların bilmediği bişey yokArkadaşlar geçen gün paylaşmıştım koç Holdinge bağlı Arçeliğe girdim diye
O zaman desene koç sabancıya fark atarBizde Gratis depodayız sabancı ya ait bayramda 300tllik çikolata versinler ancak kansızlar maaşı bile erken yatırmıyor gtlr
8 saat 3 vardıya resmi tatiller ve dini bayramlar tatilarkadaşlar bu parayı atıyorda orda çalışan arkadaşların çalışma saatleri kaçmış bi söylesin hele cmt pazar çalışıyorlarmı resmi tatiller var mı ?
İşini düzgün yap kadroyada gecirirler,zamanında okulu zor bitiren okul arkadasım işçi olarak girmişti ford otosana şimdi 150 k maas alıyor,maas az bulup çıkayım deme diye verdim bu örneğiSaatlik ücret 155 tl ile başladınız denildi şimdilik 35 bine tekammül ediyor
Büyük şirketle alakası yok sendikal hak işe bugün Başla yarın bayram parası yine yatar sözleşme Eylül aylarında oluyor eylül ayından sözleşme gör işten çıkarsınlar ocakta farklar belli olunca farkını yine yatırırlar sana yapılan sözleşme böyle o yüzden keyfini çıkar firmayla alakalı bi durum değil koçlar heleyse adamın ayağından donunu alırlarArkadaşlar geçen gün paylaşmıştım koç Holdinge bağlı Arçeliğe girdim diye
Sabancı da sendika yok o yüzden kendileri calıp oynuyor ağır sanayide fabrikaları olsa onlardanda alırlar malesef tekstil ve gıda sendikaları çok etkili olamıyor patrona o yüzden pek bir şey çıkmıyor patrondanO zaman desene koç sabancıya fark atar