Peki bundan da sana ne aw eşşeğiKoltuk değneği olarak başlamış ise. Sana ne engelli olarak ne iş yaptığından aw
Bereket versinSaatlik ücret 155 tl ile başladınız denildi şimdilik 35 bine tekammül ediyor
Dost bende pskiyatri engelliyim benide alirlarmi başvurursamİŞKUR'da, görüşme olmuştu katıldım olumlu geçti şansa İŞKUR ilanları görüşmeleri takip et
HehDost bende pskiyatri engelliyim benide alirlarmi başvurursam
Knka sweet bonanza 2500 olin çıkar buradanArkadaşlar geçen gün paylaşmıştım koç Holdinge bağlı Arçeliğe girdim diye
Ben henüz 2 gün oldu çalıştığım az önce bayram harçlığı yattı şok oldum
Demekki büyük şirketlerde çalışmak iyimiş
11. Aya kadar sözleşme yapmışlardı sizce kadroya alınır mıyım engelli olarak girmiştim
Umarım çıkartmazlar gercekten iyi yermiş
Umarım devamlı olur kardeşim sevindim adınaArkadaşlar geçen gün paylaşmıştım koç Holdinge bağlı Arçeliğe girdim diye
11. Aya kadar sözleşme yapmışlardı sizce kadroya alınır mıyım engelli olarak girmiştim
Koç buna şirketten yüzdelik vereyim demiş yok demişKoçun yanında mi ise başladın helal valla puaha
Tebrikler güle güle harcaArkadaşlar geçen gün paylaşmıştım koç Holdinge bağlı Arçeliğe girdim diye
Zaten öyle devlet zorunluluk koymazsa engelli almazlar ki bu nedenle giriyoruz biz işlereSenin uzerinden devletten vergi düşüyo yoksa buyuk sivket işine yaramayan insanı işe bile almaz dostum kapıdan sokmaz onlar oyle bi imnedir sen devlete tesekkur et ediyosan
Ben şuan hepsini gezim birak ise almayi form bile dolduramam onlar için hersey paraZaten öyle devlet zorunluluk koymazsa engelli almazlar ki bu nedenle giriyoruz biz işlere
Kumarda yeme dost git bi restoranda yemek yeArkadaşlar geçen gün paylaşmıştım koç Holdinge bağlı Arçeliğe girdim diye
Hay maşallah ali koç deneme bonusu eklemiş çevrimsiz şartsiz yapıştır antepsporArkadaşlar geçen gün paylaşmıştım koç Holdinge bağlı Arçeliğe girdim diye