Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Köprü

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,409
5,929
113
Sey aklima geldi biri yazmıştı senin durumumu uzaktan okudum üzüldüm falan sana 5k aticam yazmış sonra ikinci mesajda 5k roll yap kâr senin demiş sonra 3.mesajda sen bana mac soyle ben yapicam demiş sonra 4.mesajda adam kendi mac yapmış oynamış yatmış 5.mesajda olmadı kusura bakma falan demiş sonra ben girdim okudum yazdim ettim bir sonraki mesajında bir gün sonra benden borc istedi şok olmuştum kardesim iyilik bi şekilde mi yapılıyor dalga mı geçiyordu anlamadim ama aşırı sinir olmuştum elemana dalga geçti muhtemelen

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,396
4,496
113
Sey aklima geldi biri yazmıştı senin durumumu uzaktan okudum üzüldüm falan sana 5k aticam yazmış sonra ikinci mesajda 5k roll yap kâr senin demiş sonra 3.mesajda sen bana mac soyle ben yapicam demiş sonra 4.mesajda adam kendi mac yapmış oynamış yatmış 5.mesajda olmadı kusura bakma falan demiş sonra ben girdim okudum yazdim ettim bir sonraki mesajında bir gün sonra benden borc istedi şok olmuştum kardesim iyilik bi şekilde mi yapılıyor dalga mı geçiyordu anlamadim ama aşırı sinir olmuştum elemana dalga geçti muhtemelen
Kim o

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,787
4,694
113
Böyle hayatında izdirabinida yeter be nezaman gülecez şurdan benzinlige gidip 1 paket sigara alamıyorum yeter harbiden bonus yok bişey yok JoJo mat yatırımsız atmaya devam etseydi keşke

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,321
4,143
113
Kim dalga geçti nskssks

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,396
4,496
113
Ne kadar yorulsan zorlansanda yokluk çekmekten iyidir