- 7,271
- 4,406
- 113
Sohbet konusunu açalım başarılar milli takim
başkana soralımda ifşalasınkim kosovaya oy verdi
tespit edip çarmaha gerelim hemenkim kosovaya oy verdi
Kosovalı olduğum için ben verdimkim kosovaya oy verdi
Yapma hocam sen böyle dersen cemaat ne der![]()
A Milli Takım için tarihi ödül iddiası - Dünya Kupası bileti alınması halinde villa ve para sözü
Türkiye A Milli Futbol Takımı, 24 yıl aradan sonra Dünya Kupası’na katılma hedefiyle 31 Mart Salı günü Kosova ile play-off finalinde karşı karşıya gelecek.www.transfermarkt.com.tr
Şu haber doğruysa Kosova'yi tutacagim
Doğru![]()
A Milli Takım için tarihi ödül iddiası - Dünya Kupası bileti alınması halinde villa ve para sözü
Türkiye A Milli Futbol Takımı, 24 yıl aradan sonra Dünya Kupası’na katılma hedefiyle 31 Mart Salı günü Kosova ile play-off finalinde karşı karşıya gelecek.www.transfermarkt.com.tr
Şu haber doğruysa Kosova'yi tutacagim
Futbolculara villa nedir. Böyle kazanacağımıza yenilelim abi.Yapma hocam sen böyle dersen cemaat ne der
Kardeş ülke ben verdimkim kosovaya oy verdi
Sadece orta sahamız iyi defanstd ve forvette Kosova daha iyi takımDaha iyi takımız, Kalite olarak çok çok öndeyiz
Başarılar TÜRKİYEM 🇹🇷
İşin içine yine prim falan girdiyse vay halimize ama çok üst düzey kadromuz var rahat eleriz gibiFutbolculara villa nedir. Böyle kazanacağımıza yenilelim abi.
Galibiyet primi olarak bodrum'da villa sözü vermiş tff başkanı cebinden veriyor sanki. Bu ülkede her memura işini yaptığını için onlara da villa verelim o halde. Futbolcularin millete faydasi nedir. Ne güzel memleket.İşin içine yine prim falan girdiyse vay halimize ama çok üst düzey kadromuz var rahat eleriz gibi
kosovaya git o zamanKosovalı olduğum için ben verdim