Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Kosova & Türkiye

Türü kim gecer

• Türkiye

Kullanılan: 176 72.7%
  • Kosova

Kullanılan: 66 27.3%

• Kullanılan toplam oy
    242

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,404
3,792
113
Maç 2-2 uzatmaya gidecek. Vedat Muric İspanya ligi gol krallığında ikinci sırada. Biz onlardan çok daha üstünüz diyorlar ama bazı mevkilerde onlar üstün

Zeus44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,367
456
83
Romanya maçında adamlar full defansti kırabildi kosova defanstan iyi değiller izledim maçlarını vojvoda var iyi oyuncuları Muric 1 tane daha vardı adını unuttum geri kalan oyuncular çokta iyi degiller
Ama en önemlisi takım oyunu oynuyorlar biz bireysel yeteneğe bakıyoruz olmayınca oyun kitleniyor

Salihtskrn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,299
353
83
Bizde koskoca ülkede bir forvet bulamadı teknik direktör keremi oynatıyor keremde hiç formda değil forvet geriyi gören bir oyuncumuz olması lazim

bozak2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,170
2,736
113
Menfaat olunca Lig maçı kazanılır. Milli maçlarda prim ve ödül olunca maç kaybedilir. Milli maç ruh ile oynanır İlhan Mansız gibi Semih Şentürk gibi Hakan Şükür gibi 3.77 orandan Kosova kazanır. İyi forumlar

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,124
20,619
113
Boş boş konuşacağına önce kimin ne dediğini anla. Anketi açan ben değilim, sen kendi kendine tribe girmişsin
Kosova'ya git diyen sen değil misin kardeşim bende sana diyorum ki Kosovayı tutuyorum çünkü kosovalıyım Türkiye'yi tutmak zorunda mıyım ? Zoruna giden şey ne boş boş algı peşindesin İsrail ile mı oynuyorsun hayırdır bu Kosova dediğin ülkeyi iyi bir araştır ondan sonra kosovaya git falan yaz cahil cahil zoruna gitmesin

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,401
2,532
113
Kosova'ya git diyen sen değil misin kardeşim bende sana diyorum ki Kosovayı tutuyorum çünkü kosovalıyım Türkiye'yi tutmak zorunda mıyım ? Zoruna giden şey ne boş boş algı peşindesin İsrail ile mı oynuyorsun hayırdır bu Kosova dediğin ülkeyi iyi bir araştır ondan sonra kosovaya git falan yaz cahil cahil zoruna gitmesin
Bizim eski vilayetimiz knk kosova tarih bende var bana gel gitse üzülmeyeceğim bir ülke

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,532
1,075
113
Maleaef şansımız yok Kosova canavar gibi top oynuyor

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,401
2,532
113
Ama biz gidelim dünya Kupası görmek istiyorum

Salihtskrn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,299
353
83
Kosovayla aynıyız onlarda Türk asıllı Müslümanlar bizde hatta kosavayi tanıyan ilk ülkedir Türkiye tartışmaya gerek iyi olan kazansın ins

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,532
1,075
113
Arnavudsun yani doğaldır Kosova biz Türklerin Feth ettiği bolca türkü de yerleştirdiği yerdir orda olan Türk kanlı olan kardeşlerimiz eminim Türkiye'yi tutar siz Arnavudlar haric

Son düzenleme:

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,156
3,165
113
Kimse sana Türkiyeyi tut demedi zaten. Kendi kendine kurup sonra bana saldırıyorsun. Konuyu çarpıtmayı bırak boş algı yapıyorsun kardeşim benim 🙌

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,737
17,762
113
Yorumların bazılarını tam okumadın sanırım, neyse dost size hayırlı geceler ben uzak durayım
Milli duygularımız her yerde her zeminde kabarır dost. Ama yapılan haksızlıklara, yanlışlıklara da eyvallah demem. Milli takım dediğimiz, bu milletin takımıdır. Birileri cebini dolduracak diye sahaya çıkacaksa çıkmasınlar. Bu millet bağrından, canını dişine takarak oynayan futbolcu çok çıkarır.

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,404
3,792
113
Türkiye turu geçere 1.50 oran verildiğine göre bu maç o kadar kolay geçmeyecek. Deplasman olması da sıkıntı