Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Kosova & Türkiye

Türü kim gecer

• Türkiye

Kullanılan: 176 72.7%
  • Kosova

Kullanılan: 66 27.3%

• Kullanılan toplam oy
    242

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,503
30,743
113
Kerem yerine onu oynatsin bari bu adam semihi direk kadro dışı bıraktı forvetisz oyun tercih ediyor yoksa deniz portoda oynuyor koy direk gibi dursun yeter hiç değilse 2 kisi markaj yapar adama
Deniz o pozisyonda %70 yazardı golü. İnat etti forvetsiz oynuyor sürekli zar zor kazanıyoruz maçları

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,503
30,743
113
Mümkün değil forumdan birinin böyle bir firmayı açması :) Çok büyük ekip yönetiyor.
Altyapı digitan, arka planda çalışan çok kalabalık bir ekip var. Düşünün ben sadece forum destek olarak işe alındım.
Sizler gibi maçı seyrediyorum forumuda takip ediyorum.
Hocam yurtdışında iseniz canlı destek veya call center olarak çalışabilirim

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,705
8,743
113
Keremi ketilda su kaynatıp yakasim var

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,566
53,321
113
bize burak yılmaz gibi bir şey lazım koskoca milli takımda 1 tane golcu yok şaka gibi arkadaş hadi kosovayı geçtin ileride ne yapıcan keremle mi oynucan belcikaya fransaya karsi
Suan hiç bir ülkede nokta santrfor yok bakma Fransa ispanya almanya onlarda da santrfor yok

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,566
53,321
113
bize burak yılmaz gibi bir şey lazım koskoca milli takımda 1 tane golcu yok şaka gibi arkadaş hadi kosovayı geçtin ileride ne yapıcan keremle mi oynucan belcikaya fransaya karsi
Suan hiç bir ülkede nokta santrfor yok bakma Fransa ispanya almanya onlarda da santrfor yok

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,775
1,427
113
Kosova eler gibi daha çok inanmışlar.bizim açgözlüleri villa bile kesmemis

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,566
53,321
113
Milli takım bu kadroyla bu takıma gol falan atamaz haydin bakalım. Kadroya bak ferdi Tayfur hakan taşıyan halk ozanı falanda fistan
Atan kazanır ole bir maç uzatma da olabilir kosova dakika 20 den sonra güzel ataklar yakaladı suan ortada mac

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,566
53,321
113
Kosova eler gibi daha çok inanmışlar.bizim açgözlüleri villa bile kesmemis
Cik sen oyna o zmana yarma evinde oturmuş çayını eline almış maci seyrediyor adamlar yağmurlu zeminde senin bayragin için top oynuyor gelmis villa diyor utanmaz adam