- 48,565
- 53,321
- 113
Tm hocam ben Fransa Almanya dedim sen isvecin golculerini sayiyon ben buyuk takımların forveti yok dedim puahaGyokeres keşke bizde olsaydı onlarda zaten isak da var fazla oraya 2 tane
Tm hocam ben Fransa Almanya dedim sen isvecin golculerini sayiyon ben buyuk takımların forveti yok dedim puahaGyokeres keşke bizde olsaydı onlarda zaten isak da var fazla oraya 2 tane
İsveç de büyükTm hocam ben Fransa Almanya dedim sen isvecin golculerini sayiyon ben buyuk takımların forveti yok dedim puaha
Adam akıllı forvet Olsa oynardı yok işteForvet var da oynatmıyor
35 yıldır lisansim varSen futboldan anliyonmu puaha
Ya bi git puaha35 yıldır lisansim var![]()
GolllYa bi git puaha
Aynen aynı evde yaşayan üstüne birisinin 2-3 evi olan 3 kişiye de TOKİ çıkıyor bu memlekette. Sen bende yıllardır kira ver dur sıçayım böyle adalete. SenCHP li bir yarma 21 yaşında kız ile basıldı kimse bunu dert edinmemis gelip futbolculara villa verilecek diyorlar bunu dert edinmişler ulan gidin bakın devlet adamlarına bizim verdiğimiz vergi ile neler yapıyorlar puah
Olan bizim kupona olduKerem senin yüzünden gol iptal olursa Türkiye ye gelme kardeşim sen
Bosver 100 lirayı ben sana bi ara veririmOlan bizim kupona oldukombine 1.60 oluyormuş 2.20 görünce milli takıma oynadım
Hakem hiç faul vermiyor alışkın değiliz bole hakemlereKerem attı irhanim
Ekli dosyayı görüntüle 951372
Vallahi billahi çoğu suriyeli afganValla aw 64 kişi Kosova demiş