- 23,740
- 24,720
- 113
Milletin 1 ayda kaxandigi parayı 1 günde batırınca zevke geliyordur bunlarAdam forumdaki herkesi küçümsemiş ama yatırımcı olan üyeler 😀
Milletin 1 ayda kaxandigi parayı 1 günde batırınca zevke geliyordur bunlarAdam forumdaki herkesi küçümsemiş ama yatırımcı olan üyeler 😀
Aynen benim arkadaşlar Azerbaycan da çok popüler bir sitede çalışıyordu batumnda daire derlerdi 5 kişiyle donderiyorlardi adamlar paf küf çekerek 🤣Nasıl mümkün değil gotu boklu batumda bir dairedesinizdir büyük ihtimal ile digitain altyapısı da pahalı birşey değil
2. Takımı işte tayyipte 1 . Kasımpaşa 2. FenerGalatasaray lı degilmiydi öyle diyorlardı tövbe haşa
Dünya kupası farklıdır basit diye bişey yok paraguay zayıf görünen en ters takımBu maclar final maclaridir atanın kazanacagi maclardir biz 2 macta da oyundan çok skoru alıp kazandık dünya kupasında grubumuz çok basit 1 olarak geceriz orayı
Adam doğru diyor ben bir yanlış goremedimAdam forumdaki herkesi küçümsemiş ama yatırımcı olan üyeler 😀
Uğurcan Çakır ne oynadi beBu maclar final maclaridir atanın kazanacagi maclardir biz 2 macta da oyundan çok skoru alıp kazandık dünya kupasında grubumuz çok basit 1 olarak geceriz orayı
Neyse sinirlenmek yok bunlara yatırım yok zaten 😀Milletin 1 ayda kaxandigi parayı 1 günde batırınca zevke geliyordur bunlar
Erhanıma biri söylesin o fakir kontejanından puahayAdam doğru diyor ben bir yanlış goremedim
Geçeriz grubu gelip bide bana paraguayi övmeyin delirtmeyin beni pauahDünya kupası farklıdır basit diye bişey yok paraguay zayıf görünen en ters takım
Euro 2008 viyanadayız viyanaaaaaGeçeriz grubu gelip bide bana paraguayi övmeyin delirtmeyin beni pauah
Genc yetenek Oscar Cardozo en tehlikeli oyuncularıGeçeriz grubu gelip bide bana paraguayi övmeyin delirtmeyin beni pauah
Boğulursun umarımParanın altında kaldık be teşekkürler Türkiyem
Macin yıldızı 11 adamdi burda oyuncu bazi değilde takim bazına bakalim herkes iyi oyun olmasa bile mucade etti Uğurcan alışkın zaten her bjk maçında 10 15 kurtarış yapıyor puahaUğurcan Çakır ne oynadi be
Biz niye görmüyoruz onu hay senin yalanına puhwaParanın altında kaldık be teşekkürler Türkiyem
Senin kadar zengin olurum umarımBoğulursun umarım