- 157,426
- 194,781
- 113
bu sefer futbola güveniyorsun ama baskete güvenmiyor musun dostacayip sinirlendim reis ve 1 k basketi geçersek gece cepte 🙄🙄
Ekli dosyayı görüntüle 163257
bu sefer futbola güveniyorsun ama baskete güvenmiyor musun dostacayip sinirlendim reis ve 1 k basketi geçersek gece cepte 🙄🙄
Ekli dosyayı görüntüle 163257
basket bilgisayar oyunu olduğu için çerezlik olsun dedim tutar gibi geliyo oranı 1.70 zaten , gece maçını sen de değerlendir bakiyen varsa 30 tl y 500 veriyo reis 🙄bu sefer futbola güveniyorsun ama baskete güvenmiyor musun dost
Bakamadım maça dost@Shellac ilk yarı 1 oluyo oynadın mı reis
Yarının satışları başladımı knka yerimizi alalım😀@Shellac ilk yarı 1 oluyo oynadın mı reis
bi gelsin de cüzi miktarlara satış yaparız 🙄🙄🙄😀🙄Yarının satışları başladımı knka yerimizi alalım😀
Dost neden bu maç bi yerdenmi çözdün gördün yoksa hissiyatmı sadecebi gelsin de cüzi miktarlara satış yaparız 🙄🙄🙄😀🙄
yok ben önceden hep böyle oynuyodum brezilya arjantin ligi falan hep ayarlı oluyo genelde eğer gelirse eskileri yad etmiş oluruz açıkcası 1-1 skor bekliyodum zatenDost neden bu maç bi yerdenmi çözdün gördün yoksa hissiyatmı sadece
Vaybe görüyonmu @Shellac millet neler beceriyoryok ben önceden hep böyle oynuyodum brezilya arjantin ligi falan hep ayarlı oluyo genelde eğer gelirse eskileri yad etmiş oluruz açıkcası 1-1 skor bekliyodum zaten
sağol dost 1/0 mucizesi gercekleşirse sizin benden maç istemeniz lazım ne çekilişi 🙄😀Çekılıs Varmı Dost Varsa Gelelım Yoksa Baska tarafa Gecelım![]()
Bol Sans Dost
Şans gardasım la Biraz önce cezayır oran maçında 1 gol olsa 24 oranda ben yakalıycaktım şans olmyınca olmuyor zıkkım@Galatasaray571 ve bu 3. kuponum 2si diğer maçtan lose oldu açgözlülük bende ki 1/0 oranı ilk kupona bak 17 oran cyberde lose oldu diğer kupon da 13 oran onda da diğer maçta lose oldu en son 12 orana düşmüş
aynen dost şans tabikii.. ✍Şans gardasım la Biraz önce cezayır oran maçında 1 gol olsa 24 oranda ben yakalıycaktım şans olmyınca olmuyor zıkkım
Bro evde eksik çöktü bencede yenemez gibi bakalım bol sans@Galatasaray571 ve bu 3. kuponum 2si diğer maçtan lose oldu açgözlülük bende ki 1/0 oranı ilk kupona bak 17 oran cyberde lose oldu diğer kupon da 13 oran onda da diğer maçta lose oldu en son 12 orana düşmüş
hocam 1-1 skor bekliyordum kadrolara fln bakmamıştımBro evde eksik çöktü bencede yenemez gibi bakalım bol sans
Umarım gelir bol sansve @Shellac reise söylemiştim saatler öncesi ufak bişi salla diye bakalım ikinci yarı neler olacak