- 22,399
- 3,590
- 113
Aynen ilk maç takip edenler belliydi zaten gerekeni yapar dostkupon gelsinde , ben DM den ulaşacağım kişileri belirliyorum kardeşim, gerek yok.
Aynen ilk maç takip edenler belliydi zaten gerekeni yapar dostkupon gelsinde , ben DM den ulaşacağım kişileri belirliyorum kardeşim, gerek yok.
Kalmadı böyle adamlar ha sahip çıkmak lazım19k+25k dağıtacak valla helal olsun, kendine bir sey kalmasada olur yüreği kocaman insan.
Zamanında çok kötü sözler söylemiştim, şimdi yüzümü öne eğdi. Bana bile dagitacakmis. Çok utanıyorum Allah canımı alsa da kurtulsam.19k+25k dağıtacak valla helal olsun, kendine bir sey kalmasada olur yüreği kocaman insan.
Senden çok varZamanında çok kötü sözler söylemiştim, şimdi yüzümü öne eğdi. Bana bile dagitacakmis. Çok utanıyorum Allah canımı alsa da kurtulsam.
Ben çok özelim dost. Kendimi nimetten sayıyorum artık. Hep sizin yüzünüzden.Senden çok var
Ben geldim kesin gelir bu kupon 🤣🤣 şans yanında olsun dostum ✌🏽✌🏽Arkadaşlar merhaba,
Dün gece başlamış olduğum rollingin son adımındayım ve sabah biraz fazlaca analiz yaparak kuponumu oluşturdum. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
Stres var mı derseniz çok stresli ve heyecanlıyım.
Kupon gelirse 4 Kişiye Çekilişle Ödül vereceğim.
Desteklerinizi bekliyorum.
@Onlybet Destek
Ekli dosyayı görüntüle 880727
Kimler knka buradayızkupon gelsinde , ben DM den ulaşacağım kişileri belirliyorum kardeşim, gerek yok.
Bosver dost, 2 dakika adam ol desek kac dakikam kaldi diye soracak insanlar var.Senden çok var
İlk maç won kaldık son 2 yeArkadaşlar merhaba,
Dün gece başlamış olduğum rollingin son adımındayım ve sabah biraz fazlaca analiz yaparak kuponumu oluşturdum. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
Stres var mı derseniz çok stresli ve heyecanlıyım.
Kupon gelirse 4 Kişiye Çekilişle Ödül vereceğim.
Desteklerinizi bekliyorum.
@Onlybet Destek
Ekli dosyayı görüntüle 880727
Bende sosyal medya da görüp geldim hayırsever gizli adam diye paylaşmışlar kralixno yu19k+25k dağıtacak valla helal olsun, kendine bir sey kalmasada olur yüreği kocaman insan.
Adamlık nasıl olur öğret bilelim neymiş adamlık tanımın dost merak ettim. Malum adamdan adama göre değişiyorBosver dost, 2 dakika adam ol desek kac dakikam kaldi diye soracak insanlar var.
Noldu gene laHarbi cahil mal kaynıyor forum ulan her boka inanan adam yağmur yağdırdığıma da inanır mı gerçekten.
NeHarbi cahil mal kaynıyor forum ulan her boka inanan adam yağmur yağdırdığıma da inanır mı gerçekten.