- 26,424
- 16,436
- 113
Ben diyenin kim olduğunu biliyorum gittim baktım da bana düşmez yazmak gidip bakın
Öyle bir kupon bulursan haber et dost beraber bırakalımİnşallah dost surdan bi 100 tl ye bi 200k alalım öyle bırakalım
Ya dostum bana maval okuma sen forumdaki en sinyalci insansın sabahtan beri takip eden adamın 4 mesajı olmaz konuda. Sen kumara düşmek için eşinden bosanma konusu açan adamsın boş yapma kısaca.Adam futbol kuponu yapmiş sabahtan beri sizin gibi boş boş goygoy yapmadım diye mi takip etmiyor olduk?
Buluruz buluruz çok yaklaştıklarımız oldu senin haberin yok illaki denk gelirÖyle bir kupon bulursan haber et dost beraber bırakalım
Üstümüzde kara bulutlar dolaşıyor eniste yarin acil bi işim var bu gece maalesef müthiş nba kuponlari yapamicam puahaAnalizlere başla adaş bu gece güzel maçlar var
Kaybetmekten başı dönen kumarbaz yalanı
Bu gece güzel maçlar var ama kazanç hiç yok😂
Dostum olayı neden böyle şeylere bağlıyorsun gerek yok bak yapmayın şu işi rica ediyorumYa dostum bana maval okuma sen forumdaki en sinyalci insansın sabahtan beri takip eden adamın 4 mesajı olmaz konuda. Sen kumara düşmek için eşinden bosanma konusu açan adamsın boş yapma kısaca.
Sen değil miydin dün bana İstanbul kart konusu açtığımda 100 lirayı bankaya nasıl çekerim diye sorduğumda yokmu eşin dostun da mi yok 100 lira isteyecek diyen?
Biz mi dedik yoksa sildirelim yönetimeBen diyenin kim olduğunu biliyorum gittim baktım da bana düşmez yazmak gidip bakın
Daim ola ✋🧿🧿
Bu konuda haklısın dostum sen bişey dememişsin karıştırmış seni başkasıyla @KraXLinhoNoldu baktın mı bok attın bı özür dilerim demek var mı yok ne güzel memleket insanlar beğeniyi de yağdırdi kazanınca herkes yanında yarın paran bitsin kimsenin umrunda olmazsın bu forumda o yüzden etkinlik açmayı bıraktım
Haydi gözün aydın dost
Biz demeyelim de bizden biri diyelimBiz mi dedik yoksa sildirelim yönetime
07 ye kadar çek dost para paradır
Tebrikler güle güle harca