Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling KraXLinho / Onlybet Rolling Son Adım 19k+25k=44k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,875
16,618
113
Adam futbol kuponu yapmiş sabahtan beri sizin gibi boş boş goygoy yapmadım diye mi takip etmiyor olduk?
Ya dostum bana maval okuma sen forumdaki en sinyalci insansın sabahtan beri takip eden adamın 4 mesajı olmaz konuda. Sen kumara düşmek için eşinden bosanma konusu açan adamsın boş yapma kısaca.

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,424
16,436
113
Ya dostum bana maval okuma sen forumdaki en sinyalci insansın sabahtan beri takip eden adamın 4 mesajı olmaz konuda. Sen kumara düşmek için eşinden bosanma konusu açan adamsın boş yapma kısaca.
Dostum olayı neden böyle şeylere bağlıyorsun gerek yok bak yapmayın şu işi rica ediyorum

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,048
11,696
113
Konu yine pürüze çıkacak kavga etmeyin la şurada

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,915
17,796
113
Evet beyler saflari sk ve gergin tutalim ,😂😂😂

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,875
16,618
113
Sen değil miydin dün bana İstanbul kart konusu açtığımda 100 lirayı bankaya nasıl çekerim diye sorduğumda yokmu eşin dostun da mi yok 100 lira isteyecek diyen?

Noldu baktın mı bok attın bı özür dilerim demek var mı yok ne güzel memleket insanlar beğeniyi de yağdırdi kazanınca herkes yanında yarın paran bitsin kimsenin umrunda olmazsın bu forumda o yüzden etkinlik açmayı bıraktım

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,424
16,436
113
Noldu baktın mı bok attın bı özür dilerim demek var mı yok ne güzel memleket insanlar beğeniyi de yağdırdi kazanınca herkes yanında yarın paran bitsin kimsenin umrunda olmazsın bu forumda o yüzden etkinlik açmayı bıraktım
Bu konuda haklısın dostum sen bişey dememişsin karıştırmış seni başkasıyla @KraXLinho

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...