- 17,875
- 16,618
- 113
Dostum forumda bu tür carlardan hazzetmiyorm birkaç tane var sadece insanlardan biseyler koparmak için yazıyorlar.Dostum olayı neden böyle şeylere bağlıyorsun gerek yok bak yapmayın şu işi rica ediyorum
Dostum forumda bu tür carlardan hazzetmiyorm birkaç tane var sadece insanlardan biseyler koparmak için yazıyorlar.Dostum olayı neden böyle şeylere bağlıyorsun gerek yok bak yapmayın şu işi rica ediyorum
Cekte gel
Hayırlı olsun
Eniste ayipp bee 😂😂😂Biz mi dedik yoksa sildirelim yönetime
Tertemiz para inşallah değerini bilirsin de hiç etmezsin parayı usta
Istanbul karta cek saniyesinde geliyor.
Tebrikler güzel insan
Ben genelde kumarbazların hatalarını savunurum insan psikolojisinden anlarım empati yaparım yani çok sinirlenirimi bozmadıkça yazılanlarEniste ayipp bee 😂😂😂
Detroit maçı üstAnalizlere başla adaş bu gece güzel maçlar var
Kaybetmekten başı dönen kumarbaz yalanı
Bu gece güzel maçlar var ama kazanç hiç yok😂
Sallayan yerlerimiz ağrıyor şimdi sallayamayızDetroit maçı üst
Boston maçı üst
Houston bireysel üst
Oklahoma maçı üst
Şuna bi 100 200 sallar mısın dayı
Tebrikler Ronaldinho
Dost tebrik ediyorum da konuda yine tartışma çıkıyor her zamanki gibi. Senden ricam ödül verecegin insanları belirleyip konuyu kapat gitsin. Güle güle harca
43 k ile ancak mutfak alışverişi yapılır dostGit hemen borç morç alışveriş bir şeyler yap ta en bir şeye değsin
Formun huzurunu bozmak yasak enisteeegg 😂😂Ben genelde kumarbazların hatalarını savunurum insan psikolojisinden anlarım empati yaparım yani çok sinirlenirimi bozmadıkça yazılanlar
Beni kastediyorsun sanırım da ben öyle bişey demedim mesajım orada duruyor tassak geçmek isteseydim geçerdim kendini bu duruma dusurme demişiz ne var bunda aq ben senin eski adını biliyorum bunu sende biliyorsun sana kaç kere para atmışligimda var bi kere bile geri istemisligimde yok bu konuda para da istemedim öyle bı mesajımda yokSen değil miydin dün bana İstanbul kart konusu açtığımda 100 lirayı bankaya nasıl çekerim diye sorduğumda yokmu eşin dostun da mi yok 100 lira isteyecek diyen?
Valla tebrikler
Nba için beni bekle eniştee 2-3 gibi burdayım. Senin enerji güzel oluyor 😅Analizlere başla adaş bu gece güzel maçlar var
Kaybetmekten başı dönen kumarbaz yalanı
Bu gece güzel maçlar var ama kazanç hiç yok😂
Cek kankam ne takıp ettık be
Tüh ya geçmiş olsunSallayan yerlerimiz ağrıyor şimdi sallayamayız