Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling KraXLinho / Onlybet Rolling Son Adım 19k+25k=44k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,401
63,436
113
Sallayan yerlerimiz ağrıyor şimdi sallayamayız
Ah ulan Erhan adama dm attım cvp yazmadı 3 msjini alintiladim 1ine vp yazmadı sen olsan çoktan ödülüm gelmişti aw.normalde gidicemde finali merak ediyorum ondan bakiniyom konuya.senin kadar olmasada arkadaşla aramız var.sunu sen kazanan 5k carpardim seni.aende beni carpardin 😁 bu kim biliyomusun sen?

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,842
100,384
113
Ah ulan Erhan adama dm attım cvp yazmadı 3 msjini alintiladim 1ine vp yazmadı sen olsan çoktan ödülüm gelmişti aw.normalde gidicemde finali merak ediyorum ondan bakiniyom konuya.senin kadar olmasada arkadaşla aramız var.sunu sen kazanan 5k carpardim seni.aende beni carpardin 😁 bu kim biliyomusun sen?
bilmiyorum dayı valla çıkartamadım

KraXLinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,976
1,560
113
Sen ayrisin Serdar im seni seviyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...