- 2,751
- 1,073
- 113
Selamünaleyküm arkadaşlar öncelikle İstanbul Adasına gittim bugün yerde uzun tahta gibi bişey buldum fotoğraf chatgbt ye attım Kriptex dedi para eder mi beyler acil bilgi acil zengin olacam
Oyle bi adami var broSelamünaleyküm arkadaşlar öncelikle İstanbul Adasına gittim bugün yerde uzun tahta gibi bişey buldum fotoğraf chatgbt ye attım Kriptex dedi para eder mi beyler acil bilgi acil zengin olacam
Dostum para ederse çok para forumun yarısına 2 kOyle bi adami var bro
Var dostumOyle bi adami var bro
Bn anlamam ilk kez duydum bunuDostum para ederse çok para forumun yarısına 2 k
Heybeliada dostOyle bi adami var bro
NeredeVar dostum
Araştırıyorum çok sıkıntı bişey ama ne kadar para edeceğini bilmiyorumBn anlamam ilk kez duydum bunu
Heybeliada desene yahu istanbul adasi ne 😁 simdi olduHeybeliada dost
Dostum uzatmamak için öyle direk yazdım elim ayağım titiriyor heyecanlıyımHeybeliada desene yahu istanbul adasi ne 😁 simdi oldu
İçinde önemli belgeler varsa pekiBasit 3D baskı modeller: 300–500 TL civarında. �
Hediko +1
Metal veya daha kaliteli dekoratif modeller: 1.000–3.000 TL arasında. �
Joom +1
Metal üstünde 6 yılan bar üstünde değil de çevirince yılan kılıç Muş’ta ve tapınak bar dostMetal mi plastik mi dost
Dost belki trumpun gizli şeyleri onun icindedir ajanlara satMetal üstünde 6 yılan bar üstünde değil de çevirince yılan kılıç Muş’ta ve tapınak bar dost
antikaysa koyarsın parayı ama antika değilse dediğim gibi 150-200 e verirsinMetal üstünde 6 yılan bar üstünde değil de çevirince yılan kılıç Muş’ta ve tapınak bar dost