- 3,232
- 1,785
- 113
Ajdarı bilmemde amon ajdarı tatdırabilir sana dikkat etAjdar ulaşırsa şaşırmam
Ajdarı bilmemde amon ajdarı tatdırabilir sana dikkat etAjdar ulaşırsa şaşırmam
Öyle bişey varsa gene bu para eder benceorda kurtlar vadısı cekmıslerdı ordan kalmıstır
1 dal sigara veririmSelamünaleyküm arkadaşlar öncelikle İstanbul Adasına gittim bugün yerde uzun tahta gibi bişey buldum fotoğraf chatgbt ye attım Kriptex dedi para eder mi beyler acil bilgi acil zengin olacam
2 olsun1 dal sigara veririm
O bilmez bu kripteksheybeliadada ruhban okulunda görev almış bir dostumla konuştum şimdi, adada çok fazla roma imparatorluğu antik eşyası olduğu, bazılarının rumlarca saklanmak istenmesi sebebile adanın farklı yerlerine gömüldüğünü söyledi, forumda bi arkadaş şöyle bi şey bulmuş dedim, senin paylaşımındaki resmi atınca "bu ne lan amk ashdasjfa" gibi bir şey yazdı hala daha gülüyor![]()
5 dolar veririmSelamünaleyküm arkadaşlar öncelikle İstanbul Adasına gittim bugün yerde uzun tahta gibi bişey buldum fotoğraf chatgbt ye attım Kriptex dedi para eder mi beyler acil bilgi acil zengin olacam
Isksjk
sjdsndnndnd ben devlete vereyim şimdi derin devlet mobeseden bulur beni boşuna 50 yıl yatmayalım
Beyler araştırdım gerçekten kurtlar vadisine benzeyen bi kripteks miş zenginşm gerçekten
Sende beyin yok kardeşimBeyler araştırdım gerçekten kurtlar vadisine benzeyen bi kripteks miş zenginşm gerçekten
Zengin olup rol yaptırdığım zaman göreceksinSende beyin yok kardeşim
Yav varya neyse tmZengin olup rol yaptırdığım zaman göreceksin