- 7,682
- 16,387
- 113
selam reisler yine ben şu kaybetmeye bir son verelim artık kayıp çok kazanç yok bugün şu şanssızlığı kıralım Bolşansımız olsun
Bol şanslar dost herşey gönlünce olsun 🙏selam reisler yine ben şu kaybetmeye bir son verelim artık kayıp çok kazanç yok bugün şu şanssızlığı kıralım Bolşansımız olsun
Bol şanslar kralselam reisler yine ben şu kaybetmeye bir son verelim artık kayıp çok kazanç yok bugün şu şanssızlığı kıralım Bolşansımız olsun
Bol şanslarselam reisler yine ben şu kaybetmeye bir son verelim artık kayıp çok kazanç yok bugün şu şanssızlığı kıralım Bolşansımız olsun
Bolşans @butragueno gelsinde konu kaybetmesinselam reisler yine ben şu kaybetmeye bir son verelim artık kayıp çok kazanç yok bugün şu şanssızlığı kıralım Bolşansımız olsun
Bol sansselam reisler yine ben şu kaybetmeye bir son verelim artık kayıp çok kazanç yok bugün şu şanssızlığı kıralım Bolşansımız olsun
Bol şansselam reisler yine ben şu kaybetmeye bir son verelim artık kayıp çok kazanç yok bugün şu şanssızlığı kıralım Bolşansımız olsun
Emin adimlarla hedefehacksaw sağlayıcısı bugün idare eder su oyunu deneyelim satın alarak sevdiğim bir oyun verdim mi çok güzel verir
Bol şanshacksaw sağlayıcısı bugün idare eder su oyunu deneyelim satın alarak sevdiğim bir oyun verdim mi çok güzel verir
Bol sanslar dostselam reisler yine ben şu kaybetmeye bir son verelim artık kayıp çok kazanç yok bugün şu şanssızlığı kıralım Bolşansımız olsun
Verir inşallahhacksaw sağlayıcısı bugün idare eder su oyunu deneyelim satın alarak sevdiğim bir oyun verdim mi çok güzel verir
Kaybeder o zmanBolşans @butragueno gelsinde konu kaybetmesin
Aferin yakalamışssın olayıKaybeder o zman
Dost hatrım az yoksa eğer fishin deneBaşlıyorum çevrim önemli değil yeterki oyunlar berbat olmasın kazanç olunca ekran atarım teşekkürler herkese
Ummm nefishacksaw sağlayıcısı bugün idare eder su oyunu deneyelim satın alarak sevdiğim bir oyun verdim mi çok güzel verir