- 11,457
- 13,553
- 113
Geldim reis çözecez bugünselam reisler yine ben şu kaybetmeye bir son verelim artık kayıp çok kazanç yok bugün şu şanssızlığı kıralım Bolşansımız olsun
Geldim reis çözecez bugünselam reisler yine ben şu kaybetmeye bir son verelim artık kayıp çok kazanç yok bugün şu şanssızlığı kıralım Bolşansımız olsun
kesinKaybeder o zman
Sen hic gelme kazanma ihtimali kalmaz son roll bükücü puahhah
kırarız ben buradayımselam reisler yine ben şu kaybetmeye bir son verelim artık kayıp çok kazanç yok bugün şu şanssızlığı kıralım Bolşansımız olsun
Hadi inşallah bol şansselam reisler yine ben şu kaybetmeye bir son verelim artık kayıp çok kazanç yok bugün şu şanssızlığı kıralım Bolşansımız olsun
Durum nedir iyi başladık umarimBaşlıyorum çevrim önemli değil yeterki oyunlar berbat olmasın kazanç olunca ekran atarım teşekkürler herkese
Sen gelene kadar kazanıyordu adam şimdi - düşüşler başlarDurum nedir iyi başladık umarim
Doğru dedin ne zaman gusül alsam lose 🤣Sen gelene kadar kazanıyordu adam şimdi - düşüşler başlar
Bol şanslar reisselam reisler yine ben şu kaybetmeye bir son verelim artık kayıp çok kazanç yok bugün şu şanssızlığı kıralım Bolşansımız olsun
%1 de rüzgar veya doğa olayları filan herhaldeafc sampiyonlar ligi AL Hussein 1 tane daha atar 3.10 ganyan ve %99 şikeli
Geçmiş olsun site ne hangi bonus buselam reisler yine ben şu kaybetmeye bir son verelim artık kayıp çok kazanç yok bugün şu şanssızlığı kıralım Bolşansımız olsun