- 32,946
- 12,516
- 113
200 den cevşir dost tekte 16 k verecek hissettimoyunun ödemeleri az geldi bana 50 bete
200 den cevşir dost tekte 16 k verecek hissettimoyunun ödemeleri az geldi bana 50 bete
Roletto sağlamdı hala aynı mı acaba çatır çatır öderdiBu oyunlarla tamambetle rollettoyu soydum dostum ilmek ilmek işleye işleye düşün ki arkadaslara bir haftada sıfırdan 70-80k kasa yaptım
Sakladigim spinleri ayiktigi da oldu en fazla spinden cikanı sildi site sağlam usulsüzlük de yapsan alttan alıyorRoletto sağlamdı hala aynı mı acaba çatır çatır öderdi
Bende dm bekliyorum o zamanSana ben bi dm den ulaşayım kanka 😂
Tren yapıcaz kanka o bana ben sana sen tüm forumaaa 😂Bende dm bekliyorum o zaman
Olur kankaTren yapıcaz kanka o bana ben sana sen tüm forumaaa 😂
denemediğim bir sağlayıcı denerizQuickspin yönel dostum satın alım yaparım dersen Brawler Bars oneririm sana
yok adaş cevrimle işimiz yok onemli olan kasa yükselsinÇevrim 200 kadar indi mi adaş
bakım yinedeÇevrim 200 kadar indi mi adaş
bakım yinede
50 betten 3500 yedi ödemelerini de begenmedim200 den cevşir dost tekte 16 k verecek hissettim
Aga spinleri niye sakliyon bonus faln mi aliyosunSakladigim spinleri ayiktigi da oldu en fazla spinden cikanı sildi site sağlam usulsüzlük de yapsan alttan alıyor
Adaş şun1000 lik Athenayi denedin mi almadıysan 2-3 dene yada hermese bak bir daha50 betten 3500 yedi ödemelerini de begenmedim
Bigger bas dene dost 8.60 dangüncel kasa 36k
athena1000 farm mıAdaş şun1000 lik Athenayi denedin mi almadıysan 2-3 dene yada hermese bak bir daha
50 yi görmemiz lazımgüncel kasa 36k
Yok alım yap direk farmdan girmiyor kolay kolayathena1000 farm mı
balıkları saldım reis oynamıyorum boş oyunlar onlar çok aşırı oynadım nafileBigger bas dene dost 8.60 dan