Bireysellik iyi değildi artık böylesi iyi kurum adımız suvatlar giremezKurumsallık akıyor maşallah 🤣
Bireysellik iyi değildi artık böylesi iyi kurum adımız suvatlar giremezKurumsallık akıyor maşallah 🤣
Tespit desen varHala devam mı ediyor la 1milyon çevrim olmuştur herhalde @KUMARBAZ1982
Yakışıklılık desen var @SULLY narsistlik desen varTespit desen var
Sponsor gambler teşekkürlerYakışıklılık desen var @SULLY narsistlik desen var
Kanka vampir misin sen gece 3 te falan roll deydin uyumadın mıSponsor gambler teşekkürler
Tespit desen varKanka vampir misin sen gece 3 te falan roll deydin uyumadın mı![]()
Bu çocuk kendini çok bozdu yaTespit desen var
Gece çalışıyorum bebekim 9 da iş bitti eve gel kahvaltı dinlen falan öğlen ettik şimdi de kargoya gidicem siparişlerimi götürücem uyku durumuma göre 2-3 saat yatarım sonra yine devamKanka vampir misin sen gece 3 te falan roll deydin uyumadın mı![]()
Tamir ettirelim de eiorjinali gibi olmazBu çocuk kendini çok bozdu ya
Ne iş yapıyorsun kanka özel değilseGece çalışıyorum bebekim 9 da iş bitti eve gel kahvaltı dinlen falan öğlen ettik şimdi de kargoya gidicem siparişlerimi götürücem uyku durumuma göre 2-3 saat yatarım sonra yine devam
Evet olmaz yıkıldı uğrunda kurulan şehir artık gelsende bir gelmesende bir kardeş yoyeeTamir ettirelim de eiorjinali gibi olmaz
Aw gece 3 te sende burdaydın demek ki onu gördüğüne göre sen vampir misimKanka vampir misin sen gece 3 te falan roll deydin uyumadın mı![]()
İsyankar06Evet olmaz yıkıldı uğrunda kurulan şehir artık gelsende bir gelmesende bir kardeş yoyee
Barmenim + trendyolda alüminyum cam balkon kapı pencere malzemeleri satıyorumNe iş yapıyorsun kanka özel değilse
@aSiRuH06İsyankar06
Ballı balyoz dedik mi de senBarmenim + trendyolda alüminyum cam balkon kapı pencere malzemeleri satıyorum