- 80,979
- 54,137
- 113
Valla tam hatirlamiyom ama oyunun maxi 100bin x maxa yakin almisti 150k civariNe kadar yüksek dost
Valla tam hatirlamiyom ama oyunun maxi 100bin x maxa yakin almisti 150k civariNe kadar yüksek dost
Yuhh🙄🙄🙄fenaymis beValla tam hatirlamiyom ama oyunun maxi 100bin x maxa yakin almisti 150k civari
Ah bize de gelse 🙄🙄🙄👏👏👏Aha buldummoney train 4 bu ama 3 te alnada vardi Ekli dosyayı görüntüle 642230
Yazar birazdan iyidir umarım dost bakalımSon durum ne
bol şans dostMerhaba reisler Başlangıç kasamız 6+3k bonus dün akşam biraz çevrim yaptım şans fena değildi hedefe ulasirsak 3.5 dosta dm atarız kasayı yükselten oyun herkese bol şans
![]()
Sweet Bonanza 1000 10703x Win
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!vkptrg.yjmelqvefm.net
Bastaki videoyu yenj gordum 2 defa 1000x yineMerhaba reisler Başlangıç kasamız 6+3k bonus dün akşam biraz çevrim yaptım şans fena değildi hedefe ulasirsak 3.5 dosta dm atarız kasayı yükselten oyun herkese bol şans
![]()
Sweet Bonanza 1000 10703x Win
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!vkptrg.yjmelqvefm.net
Son durum nedir hedefe ulaşıldı mi?bol şans dost
Dehşet oyundur gelirse tabi her oyunda olduğu gibiAha buldummoney train 4 bu ama 3 te alnada vardi Ekli dosyayı görüntüle 642230
Sadece bir kez düştü bana ama 200 yatırıma 200 bonus ve sadece 4 k cekebiliyordum ve 48 k verdi 🥺🥺🥺Bastaki videoyu yenj gordum 2 defa 1000x yinevallaha sana calisiyor bu oyun
Ama maksi fena yav 150bin x ne demekDehşet oyundur gelirse tabi her oyunda olduğu gibi![]()
o oyuna bir gün zaman ayiracam sadece o oyunu oynayacam@KUMARBAZ1982 reis money train 3 dener misin normal satın alım president atana kazar 3₺ betten
Son durum ne dost iyi mi kotu muo oyuna bir gün zaman ayiracam sadece o oyunu oynayacam
Sweet bonanza 1000Aha buldummoney train 4 bu ama 3 te alnada vardi Ekli dosyayı görüntüle 642230
Bak yine basta 2 1000x atmis verdi mi veriyor yav saglik olsun dost tekrardanSweet bonanza 1000
2024 ağustos ayı
Çoktan unuttuk bile 😩🚬
Bugün bize de versin 🤗Bak yine basta 2 1000x atmis verdi mi veriyor yav saglik olsun dost tekrardan
5 dakikaSon durum ne dost iyi mi kotu mu
benle işi yok dostSon durum nedir hedefe ulaşıldı mi?
Haydi bakalım5 dakika