- 7,682
- 16,387
- 113
kupon sonuclanmadı
Kupon sonuclanali 2 dk olmuştur dost adam 5-10 k para basıyor birskta 5-10 seçsin ne oynayavani ama güzel espriterim mi girdi acaba hesaba kupon tuttukça uyuyakalıyor adam![]()
Bekleriz sana kahve yapalım.o.ara uykunu açarkupon sonuclanmadı
Kırmızıya basacak bence dDBence maç seciyo.suan @KUMARBAZ1982
çay içiyorum reis kahve bize göre degilBekleriz sana kahve yapalım.o.ara uykunu açar
@aSiRuH06çay içiyorum reis kahve bize göre degil
@KUMARBAZ1982 bu msji değerlendir .zarar etmezsin kardeşim..7 k kar güzel bence çek..kar ile baska sitede dewam et..
Kaybetsende kardan kaybetmis olur kayıp alırsın..
Yarasınçay içiyorum reis kahve bize göre degil
@aSiRuH06 tazeleyelim.hemençay içiyorum reis kahve bize göre degil
Çayımin rengi değişti konuda,,Nuri alço hapmi attı ne@aSiRuH06 tazeleyelim.hemen
Ejderha kanı çayÇayımin rengi değişti konuda,,Nuri alço hapmi attı ne
feneri koymasak belki biraz daha yükselirdi bu günde böyle olsun..Elinize sağlık arkadaşlar fazla yukseltemedik ama olsun buda iyi yeterli 4 arkadaşa dm atıcam
Tebrikler kazancın daim olsunElinize sağlık arkadaşlar fazla yukseltemedik ama olsun buda iyi yeterli 4 arkadaşa dm atıcam
Hah şoyle ya,,siteye bırakmanın bı anlamı yok...keyifli keyifli çayını iç gardasimElinize sağlık arkadaşlar fazla yukseltemedik ama olsun buda iyi yeterli 4 arkadaşa dm atıcam
Tebrikler kesene bereketElinize sağlık arkadaşlar fazla yukseltemedik ama olsun buda iyi yeterli 4 arkadaşa dm atıcam
4 uğurlu sayimdirElinize sağlık arkadaşlar fazla yukseltemedik ama olsun buda iyi yeterli 4 arkadaşa dm atıcam
benim ki 3 ve 1 3ün1i misali4 uğurlu sayimdir
Kumarda masadan kalkmak herkesin işi değil çoğu zamanda bundan kaybediyoruz zaten az olsun tekrardan Tebrikler kesene bereketElinize sağlık arkadaşlar fazla yukseltemedik ama olsun buda iyi yeterli 4 arkadaşa dm atıcam