- 90,842
- 100,384
- 113
Levent’teki villa yı bu taktikle mi aldın dost@KUMARBAZ1982 bu taktigi bir dene istersen dede veya sweette 2-3 tane 100 liradan satin al eger onlar hic vermezse üstüne 300 lük al o verir illaki ama 100 lükler 50 alti verirse
Levent’teki villa yı bu taktikle mi aldın dost@KUMARBAZ1982 bu taktigi bir dene istersen dede veya sweette 2-3 tane 100 liradan satin al eger onlar hic vermezse üstüne 300 lük al o verir illaki ama 100 lükler 50 alti verirse
çevirme bakalım denerizGörun beniii
Tmmdır dost beklemedeyizçevirme bakalım deneriz
bu taktiği kendimce kendim fikrimce yapmıştım usta işe yaramıştı 300e 23tl vermiştiLevent’teki villa yı bu taktikle mi aldın dost
ihtiyar son vuruş senden olsun🔥Levent’teki villa yı bu taktikle mi aldın dost
Sakura Fortune bi denemedin 100 kere yazdımihtiyar son vuruş senden olsun🔥
✔! Son oyun dıyım gravıty bonanza !
Haydi bitsin şu işihtiyar son vuruş senden olsun🔥
Son vuruşa girmeden Bi kasa bilgisi alalım?ihtiyar son vuruş senden olsun🔥
vay be a101 reklamı qibi harca harca bitmez dost 😂bu taktiği kendimce kendim fikrimce yapmıştım usta işe yaramıştı 300e 23tl vermişti
ama o taktik arada işe yarıyor ama arada yani taktkte değil 😀vay be a101 reklamı qibi harca harca bitmez dost 😂
Dost hemen konmuşsun taktige fark etmedik sanma 50 k kredi cekip deniyorsun hemenLevent’teki villa yı bu taktikle mi aldın dost
Sweetin ii yanuna,qelirsen olur oama o taktik arada işe yarıyor ama arada yani taktkte değil 😀
Yariyor dost ama kucuk paralardaama o taktik arada işe yarıyor ama arada yani taktkte değil 😀
Bizim oyunumuz kraken dost yazmıştık daha önceihtiyar son vuruş senden olsun🔥