Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumarda Profesyonelleşme Mümkün Müdür

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,417
20,965
113
Yok bu muhabbetten sonra küfür etti felan dm çektirdim admine yazdıklarına inanamazsın sonra en kısa zamanda döneceğim dedi sonra yok vermiyorum dedi etti felan değişik bir Çar.
Aklında bulunsun forum üyelerine borç verirsen ibanda açıklama kısmına forum adını ve borç verdim olarak yaz vermedi mi başkana çak dekontu banlasın gitsinler.

kadircan4747

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,777
7,419
113
Yok bu muhabbetten sonra küfür etti felan dm çektirdim admine yazdıklarına inanamazsın sonra en kısa zamanda döneceğim dedi sonra yok vermiyorum dedi etti felan değişik bir Çar.
normaldir derki bana,kufur ettin sana para,mara yok sktrgit simdi sende verdiginke kalirsin

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,631
1,447
113
Hassab reis'in aylar aylar önce. arkadaşlar arabayı satıp slot oynayacağım. Hangi siteye atmaliyim diye soruyordu. üzülerek yazıyorum ki, sonuç hüsran olmuştu yazdıklarına göre. bir başkasının düşünceleri ile kendimizi avutmak istemek yerine kendi yaşadıklarımızdan ders çıkartsak (konu için kendi dusuncelerimizle karar versek) daha iyi olur bence 🙂
kanka ben adamın sadece kumarla alakalı görüşlerini beğeniyorum. Çok doğru tespitleri var kendi bakış açımla uyumlu. Site önerileriyle ilgilenmiyorum adamın

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,679
23,481
113
2 sağlam dostunuz olsun gerisi hikaye. Paranın bozmayacağı insan yok . Gerçek ama böyle maalesef

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,893
15,912
113
Kısa zaman kavramı farklıdır belki dosrum daha gelmemiştir belki de vakit

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,417
20,965
113
normaldir derki bana,kufur ettin sana para,mara yok sktrgit simdi sende verdiginke kalirsin
Ben lavuğun tekine 1000₺ borç verdim engelledi borcumu istedim forumda rezil oldu ismini değiştirmiş, utanmadan birde başkana sahte dekont yapıp atmış haylana borç verdim ödemiyor diye böyle kansız lanet oe dolu burası

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,951
31,758
113
Ben küfür etmedim ki o etti problem orda zaten kendini haklı görmesi uyuz ediyor beni insan gibi durum yok dönemedim kusura bakma yazsa boğazına mı çökeceğiz o muhabbetin döndüğü zaman zaten hala pok gibi param vardı , problem yok der geçerdim.

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,679
23,481
113
Ben küfür etmedim ki o etti problem orda zaten kendini haklı görmesi uyuz ediyor beni insan gibi durum yok dönemedim kusura bakma yazsa boğazına mı çökeceğiz o muhabbetin döndüğü zaman zaten hala pok gibi param vardı , problem yok der geçerdim.
Sen çok İnce düşünüyorsun dost . Ondan dolayı kafaya takıyorsun. Adam parayı alana kadar samimi olur sonrası malum

kadircan4747

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,777
7,419
113
tipik borclu olayi lafi cimbizla ceker ama kendi dedikkerini unutur yok efendim ayip yaptigjn der der babam der sonra,bi bakmissjn ozur dileyen sen olursun

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,417
20,965
113
Sen çok İnce düşünüyorsun dost . Ondan dolayı kafaya takıyorsun. Adam parayı alana kadar samimi olur sonrası malum
Millete 5-10 bin borç veriyor haketti sen daha düne kadar cebinde kuruş olmayan insandın forumuda çok iyi biliyorsun senin ne haddine birilerine borç vermek ben üzülmedim görmüş oldu insanları.