- 34,585
- 23,400
- 113
Tamam çiçeğim
Tamam çiçeğim
Tuhafilginc
Ara arayegeni arayim da para yollasin olmuo bole aw
Aklında bulunsun forum üyelerine borç verirsen ibanda açıklama kısmına forum adını ve borç verdim olarak yaz vermedi mi başkana çak dekontu banlasın gitsinler.Yok bu muhabbetten sonra küfür etti felan dm çektirdim admine yazdıklarına inanamazsın sonra en kısa zamanda döneceğim dedi sonra yok vermiyorum dedi etti felan değişik bir Çar.
normaldir derki bana,kufur ettin sana para,mara yok sktrgit simdi sende verdiginke kalirsinYok bu muhabbetten sonra küfür etti felan dm çektirdim admine yazdıklarına inanamazsın sonra en kısa zamanda döneceğim dedi sonra yok vermiyorum dedi etti felan değişik bir Çar.
kanka ben adamın sadece kumarla alakalı görüşlerini beğeniyorum. Çok doğru tespitleri var kendi bakış açımla uyumlu. Site önerileriyle ilgilenmiyorum adamınHassab reis'in aylar aylar önce. arkadaşlar arabayı satıp slot oynayacağım. Hangi siteye atmaliyim diye soruyordu. üzülerek yazıyorum ki, sonuç hüsran olmuştu yazdıklarına göre. bir başkasının düşünceleri ile kendimizi avutmak istemek yerine kendi yaşadıklarımızdan ders çıkartsak (konu için kendi dusuncelerimizle karar versek) daha iyi olur bence 🙂
Kısa zaman kavramı farklıdır belki dosrum daha gelmemiştir belki de vakitYok bu muhabbetten sonra küfür etti felan dm çektirdim admine yazdıklarına inanamazsın sonra en kısa zamanda döneceğim dedi sonra yok vermiyorum dedi etti felan değişik bir Çar.
Ben lavuğun tekine 1000₺ borç verdim engelledi borcumu istedim forumda rezil oldu ismini değiştirmiş, utanmadan birde başkana sahte dekont yapıp atmış haylana borç verdim ödemiyor diye böyle kansız lanet oe dolu burasınormaldir derki bana,kufur ettin sana para,mara yok sktrgit simdi sende verdiginke kalirsin
Ben küfür etmedim ki o etti problem orda zaten kendini haklı görmesi uyuz ediyor beni insan gibi durum yok dönemedim kusura bakma yazsa boğazına mı çökeceğiz o muhabbetin döndüğü zaman zaten hala pok gibi param vardı , problem yok der geçerdim.normaldir derki bana,kufur ettin sana para,mara yok sktrgit simdi sende verdiginke kalirsin
KANSIZ derken ahsjdjdkeeBen lavuğun tekine 1000₺ borç verdim engelledi borcumu istedim forumda rezil oldu ismini değiştirmiş, utanmadan birde başkana sahte dekont yapıp atmış haylana borç verdim ödemiyor diye böyle kansız lanet oe dolu burası
Oda aynı oda taktı gitti millete Multi tvskKANSIZ derken ahsjdjdkee
Sen çok İnce düşünüyorsun dost . Ondan dolayı kafaya takıyorsun. Adam parayı alana kadar samimi olur sonrası malumBen küfür etmedim ki o etti problem orda zaten kendini haklı görmesi uyuz ediyor beni insan gibi durum yok dönemedim kusura bakma yazsa boğazına mı çökeceğiz o muhabbetin döndüğü zaman zaten hala pok gibi param vardı , problem yok der geçerdim.
tipik borclu olayi lafi cimbizla ceker ama kendi dedikkerini unutur yok efendim ayip yaptigjn der der babam der sonra,bi bakmissjn ozur dileyen sen olursunBen küfür etmedim ki o etti problem orda zaten kendini haklı görmesi uyuz ediyor beni insan gibi durum yok dönemedim kusura bakma yazsa boğazına mı çökeceğiz o muhabbetin döndüğü zaman zaten hala pok gibi param vardı , problem yok der geçerdim.
Hala forumda olduğuna yemin edebilirim hatta ispatlayabilirim ama boşkoy ahajsjdjOda aynı oda taktı gitti millete Multi tvsk
Belliydi zaten . Arada laf sokuyordum ona . Rolling vs olunca kazanç durumunda hemen atılıyordu hakkı olmamasına rağmen. Var böyleleriOda aynı oda taktı gitti millete Multi tvsk
Millete 5-10 bin borç veriyor haketti sen daha düne kadar cebinde kuruş olmayan insandın forumuda çok iyi biliyorsun senin ne haddine birilerine borç vermek ben üzülmedim görmüş oldu insanları.Sen çok İnce düşünüyorsun dost . Ondan dolayı kafaya takıyorsun. Adam parayı alana kadar samimi olur sonrası malum
Biliyom ben herkesi biliyorum rahat ol kankaHala forumda olduğuna yemin edebilirim hatta ispatlayabilirim ama boşkoy ahajsjdj
yegen telefonu acmioBelliydi zaten . Arada laf sokuyordum ona . Rolling vs olunca kazanç durumunda hemen atılıyordu hakkı olmamasına rağmen. Var böyleleri