- 7,729
- 3,641
- 113
5 6 tane muhbir lik yaptım bugün 2 3 ay a zengoyum 🤣Vergi Muhbiri
5 6 tane muhbir lik yaptım bugün 2 3 ay a zengoyum 🤣Vergi Muhbiri
Hehe kesin 20k bastin sen puaha20 k vardır son param 120 k oldu @Malatyali44 artık 1 ay yokum jojobet matbet bulasmam artık yolumu buluyorum buldum
Tebrikler slotcu kardeşim20 k vardır son param 120 k oldu @Malatyali44 artık 1 ay yokum jojobet matbet bulasmam artık yolumu buluyorum buldum
@Müslüm75 senin ki bulmuş parayı20 k vardır son param 120 k oldu @Malatyali44 artık 1 ay yokum jojobet matbet bulasmam artık yolumu buluyorum buldum
Haklısın dost . Haklı değil mi ? @GolcümetinSanmıyorum. 120k kazansan nolacak hayatın mı kurtuldu 3k dolar etmiyor
Ss atmış sadece oran yazıyor. Garip garip işler. @Golcümetin dopamin var mı ağabeyHaklısın dost . Haklı değil mi ? @Golcümetin
Tadic iyiydi bi ara şanzımanı dağıttı sonraSs atmış sadece oran yazıyor. Garip garip işler. @Golcümetin dopamin var mı ağabey
1k bet degilmiydiOlm 500 betden slot çeviren gitti bu geldi şimdide bı bitmediniz hammina
Sahtekarın teki bu ya@Müslüm75 senin ki bulmuş parayı
Sahtekar dümenci bu görmezden gelin bunuTek maç 6 orana 20k atacak kadar kumarbaz olan adam 120k yı 2 saatte hiç eder 1 ay sürmez yani