Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Kupon Dediğin Böyle Olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,707
8,744
113
Jojoyla mat gidişine çok üzülmüştür kral. Yoksul yıkık patlak duman olmuş bı görüntü çizip şu yarım yamalak görsele 20 k bastiysan helal olsun.
Bide duyuru geçer gibi buradakilere hava atsan ne olur hepimiz aynı pokun yesiliyiz.
Bide 120 k ile 1 ay bı zaman bicmissin kendine. Günde 4 binlira harcayacak gibi. Sen hayatının hangi evresinde günde 4 binlira harcayacak refah seviyesine ulaştın kral.

anl94

Affetmezz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,219
1,626
113
Jojoyla mat gidişine çok üzülmüştür kral. Yoksul yıkık patlak duman olmuş bı görüntü çizip şu yarım yamalak görsele 20 k bastiysan helal olsun.
Bide duyuru geçer gibi buradakilere hava atsan ne olur hepimiz aynı pokun yesiliyiz.
Bide 120 k ile 1 ay bı zaman bicmissin kendine. Günde 4 binlira harcayacak gibi. Sen hayatının hangi evresinde günde 4 binlira harcayacak refah seviyesine ulaştı kral.
Bide bastığı miktarı da gizliyo he 😀😀

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,707
8,744
113
Bide bastığı miktarı da gizliyo he 😀😀
Yav kimseyi kahir görmek aşağılamak istemem lakin fazla mütevazı olmak cahilden nasihat dinletir derler.
Hesap makinasına oranları yazsa, hayali olarak bile 20 binlira yazamaz😃

Revorevo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
399
356
63
Ömrümde bu kadar bakiyeyi bir arada görmedim ne yetenekler var yine kıskandık sabah sabah birini

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,445
4,158
113
Ulan ne adamsın tadic. Dilenci ettin bizi konuda helal olsun sana.
Aklımdasın kanka tek sana yapıcam dm yazarım biraz ihtiyaçlar var onları halletcem borçlarımı var biraz bende caresiz kaldım bu para iyi geldi benim icin sans iste aynısını Meksika Portekiz macına yaptım ilk yarı karşılıklı gol 5 k attım o gelmedi sağlık olsun olmayınca olmuyor şansımız amerikan Belçika macında ama guzel mactı zevkli gecti skor 2:5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...