Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Kupon Dediğin Böyle Olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,566
53,321
113
Aklımdasın kanka tek sana yapıcam dm yazarım biraz ihtiyaçlar var onları halletcem borçlarımı var biraz bende caresiz kaldım bu para iyi geldi benim icin sans iste aynısını Meksika Portekiz macına yaptım ilk yarı karşılıklı gol 5 k attım o gelmedi sağlık olsun olmayınca olmuyor şansımız amerikan Belçika macında ama guzel mactı zevkli gecti skor 2:5
Tadic yalan atma artık kiracam belini artik bide gelip hala millete yalandan vaatler veriyorsun yalancılık kanına işlemiş sen önce git aç karnını doyur

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,443
4,158
113
Tadic yalan atma artık kiracam belini artik bide gelip hala millete yalandan vaatler veriyorsun yalancılık kanına işlemiş sen önce git aç karnını doyur
Ne yalan atcam kardeşim ya kofte pilav yiyorum rakı içiyorum gel buyur 120 k paramı zenginmi olcam 20 k vardır onu oynadım 1 ev kira parası bu paralar icin yalanmı atcam sanki 5 milyon kazandım

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,566
53,321
113
Ne yalan atcam kardeşim ya kofte pilav yiyorum rakı içiyorum gel buyur 120 k paramı zenginmi olcam 20 k vardır onu oynadım 1 ev kira parası bu paralar icin yalanmı atcam sanki 5 milyon kazandım
Ulan 2 senedir vaatler verdin sen değilmiydin seni görecem diye artist bos bos millet vaat verme cidden fena yapacam seni artık ha yalancı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...