- 19,440
- 7,372
- 113
Cok müsait degildim kusura bakma knk parayı bulursam senide unutmam merak etme knkBaşkalarına tepki yada mesaj yazıyordun valla görüyordum zoruma gitti
Cok müsait degildim kusura bakma knk parayı bulursam senide unutmam merak etme knkBaşkalarına tepki yada mesaj yazıyordun valla görüyordum zoruma gitti
Hakan niye herkeseten para istiyorsun zaten asgari ücret alıonCok müsait degildim kusura bakma knk parayı bulursam senide unutmam merak etme knk
Ne zaman para istemişim birinden gösterHakan niye herkeseten para istiyorsun zaten asgari ücret alıon
Asgari ücret le insan gecinemiyor knk en az 60 70 alması gerekHakan niye herkeseten para istiyorsun zaten asgari ücret alıon
İstiyorsun derken alıyorsun demek istedimNe zaman para istemişim birinden göster
Asgari ücret yetmez knkNe zaman para istemişim birinden göster
Rolleri kastediyor arkadaş ona bakarsan herkes rollerde ben tek mi batıyorumİstiyorsun derken alıyorsun demek istedim
sen ne dediğim çok iyi anladık
Jojo matbet kodu atar tetikte ol knkRolleri kastediyor arkadaş ona bakarsan herkes rollerde ben tek mi batıyorum
Alıyoruzda dost 40-50 TL çıkıyor bize hep bu 5-6 k kazananlardaki şans bize uğramıyorMat jojo kodu gelir tetikte olun
Vpn denesen dost eski domaini belki girerGelmedi site aq ya
Site ne broGelmedi site aq ya
Alamıyorum onları hesap doğrulaması olmadığı için eski numaraJojo matbet kodu atar tetikte ol knk
Bu bi işaret olabilir otur bi balkona nefeslen temiz havayı içine çek be sonra de ki böyle hayatın aqGelmedi site aq ya
Gelmedi site aq ya
Freespine girmesi gerek knk yoksa pek ödemiyor daAlıyoruzda dost 40-50 TL çıkıyor bize hep bu 5-6 k kazananlardaki şans bize uğramıyor
Numara güncelle kanka sms onay zaten açıksa maille de girebilirsinAlamıyorum onları hesap doğrulaması olmadığı için eski numara
Dün jojo rush oyuma girmeden 680 ödedi jskdkfFreespine girmesi gerek knk yoksa pek ödemiyor da
Yeni hesap acalım sana knkAlamıyorum onları hesap doğrulaması olmadığı için eski numara