- 43,207
- 8,348
- 113
Dün fruit partide girdi ona bile 86 verdi dediğim gibi biraz kısmet şans olacakFreespine girmesi gerek knk yoksa pek ödemiyor da
Dün fruit partide girdi ona bile 86 verdi dediğim gibi biraz kısmet şans olacakFreespine girmesi gerek knk yoksa pek ödemiyor da
Yani tc istemiyor zaten yeni numarayla yeni hesap açılabilirYeni hesap acalım sana knk
X atıyor knk belli olmuyorsaDün jojo rush oyuma girmeden 680 ödedi jskdkf
Acarız knkYani tc istemiyor zaten yeni numarayla yeni hesap açılabilir
Bende le santa da oyuna girdim 60 tl ödedi şans işi geçen dede de aldım oyuna girmeden 100 x attı 2 k çektim nolcağı belli olmuyorDün fruit partide girdi ona bile 86 verdi dediğim gibi biraz kısmet şans olacak
1000 x atsa keske knkBende le santa da oyuna girdim 60 tl ödedi şans işi geçen dede de aldım oyuna girmeden 100 x attı 2 k çektim nolcağı belli olmuyor
Nerde o günler max ı bırak güzel kazanç bile yakalayamadım benim bildiğim insan bi kere kazanır sonra hep kazancam diye oynar biz hiç kazanamadık hala kazancaz diye oynuyoruz sistem gibi aq ayıp olmasın diye 1 kere ver bari jskkf1000 x atsa keske knk
Yeni numarayi hiç bir siteye kaydetmiyoeum knkNumara güncelle kanka sms onay zaten açıksa maille de girebilirsin
Gerek yokYeni hesap acalım sana knk
50 k para olacakki 50 netten cevircenki 400 5 bir mşlyon alcan knk dede 1000de filanNerde o günler max ı bırak güzel kazanç bile yakalayamadım benim bildiğim insan bi kere kazanır sonra hep kazancam diye oynar biz hiç kazanamadık hala kazancaz diye oynuyoruz sistem gibi aq ayıp olmasın diye 1 kere ver bari jskkf
Jojo diğer siteler gibi dk başı sms atmaz binde biYeni numarayi hiç bir siteye kaydetmiyoeum knk
Jojo kod attıGerek yok
QUCYS5M2RJojo attı alamadık
Vermedi bı sonrakine artıkQUCYS5M2R
Asada olduğunu tahmin ettim de q yu ayıkamadım Sağlık olsun daha yeni başlıyor alırızVermedi bı sonrakine artık
Gider dost bazen hemen domain güncellenmiyorBu kadar site gitmez